Esra_4774 Akduygu benim yarın var detaylı ultrasonum ve doktor olarak o tek var bakalım yazarım buraya canım
Esra_4774 Akduygu çok iyi geçti doktor gayet ilgiliydi yaklaşık bi yarım saat sürdü kalbini tam voremeddigi için birşeyler ye yarimsaat sonra yürü tekrar gel dedi ilordada bı 20 dk daha baktı doktor gayet iyi
Kbra_ydn Bende devlete giriyorum Esra söylemez çok iyi birde dilber filiz iki doktora gözünüz kapalı gidebilirsiniz erken doğum riskinden 2 gün hastanede yattım gece bile kontrol etti beni nasılsın iyimisin diye bu bahsettiğim doktor dilber filiz
Elula Kbra_ydn Mrblar ☺️ Mardin de yaşıyorum dilber Filiz de doğum yapmayı düşünüyorum öneriniz nedir ?memnun kaldınız mı acaba sezeryan olcam daha önce özelde oldum şimdi ise devlette olmayı düşünüyorum o kadar çok doktor varki kararsızım çok
Esra_4774 Akduygu 21+3 haftalığım canım doktor herşey yolunda aman Ocak ayının ikinci haftasında bı gel bidaha bakalım hem organlar tam gelişmiş olacak dedi
Elula Mrblar ☺️ Mardin de yaşıyorum dilber Filiz de doğum yapmayı düşünüyorum öneriniz nedir ?memnun kaldınız mı acaba sezeryan olcam daha önce özelde oldum şimdi ise devlette olmayı düşünüyorum o kadar çok doktor varki kararsızım çok