Cansutkbs Kızlar ya birşey soracağım afedersiniz ama vajinamın kenarları ağrıyor kaç gündür birde yatakda dönerken belim kalçam çat çut ediyor bunlar normal mi 28.haftada özelikle içime korku düştü vajina kenarları neden ağrısın ki sizde oluyor mu böyle sıkıntılar
Kaderyunus Cansutkbs 29 haftalığım anlattiklarinin aynisi oluyor bana da 🤦♀️ hatta dün yürüyemedim bugün daha iyiyim cok şükür. ☺
eaciftci Cansutkbs bende de aynı haftalarda başladı canım hala devam ediyor 36 haftaligiz bizde sanki ezilmiş gibi acıyor etim bazı hamileleiklerde oluyormuş birde bebek asagida durduğu için de oluyormuş baskidan dolayi
Kaderyunus Cansutkbs hareketlerini hissettiğim sürece normal karşıladım ben 🤗 sağlık ocağında sordum kalsiyum eksikliği olabilir dedi kontrolümüze az kaldi o zamn soracağım yine 😊
Esomami Cansutkbs o agrilari 20 haftadan beri cekiyorm suan 35 haftaligim ne ntsde sanci cikiyo ne baska bise doktor normal dioo bugun 10 dk yuruyim aksam agridan sancidan yatamiyorm ama bi sıkınti olmadi artik dogursam valla cok agirlastimmm