eylulmihrasmom Sevde96 benim kızımın adı da mihra inanılmaz güleryüzlü ve hareketli bir bebek hiç durmuyor 😀🥰
Sevde96 eylulmihrasmom Bebeğimin güler yüzlü olmasını çook istiyorum😍 Ama çok yaramaz olmaz inşallah😂🙈
Bebis-11 semakayaa benimde bir tane prensesim var adı buğlem minel şimde 9haftalik hamileyim oğlum olursa Buğra karan istiyorum kız olursa beliz zümra 🙏😍
MomsE semakayaa ipek inci Nil duru defne kızım olsaydı kesinlikle bunlardan birini koyacaktım ve tek isim tercihim
Sumeyye_g semakayaa bizde 23 haftadayız Asel Lina olacak hastane çıkışlarımızı bile sipariş verdik bekliyoruz
baby58 semakayaa Cinsiyet Belli Değil ama Kız olursa diye düşündüğümüz isimler var Elizan (uzaktan duyulan ezan sesi) Mina Arven Ceylin Nâs Âlâ
Tupbebekile baby58 kızımın adı elizan . Çok zor bir karakteri var inat mızmız rahatına düşkün umursmaz. Ama zeki , duygusal , algısı açık , istediği şeyi güzel yapan bir çocuk ikizler burcununda etkisi olmakla birlikte şahsen vermeyin 😁
nurcan355 semakayaa bizim cinsiyet daha belli olmadi maalesef 20 haftalik olduk ama hala belli degil ama kiz olursa özüm özgü eslina yada alina düşünüyorum