Babyakca2891 biranneikievlat yada dilem gönül ilacı demek yanlış hatırlamıyorsam kızıma çok istemiştim dilem ismini koymayı babayı ikna edemedim içimde kaldı 🤗
Minikmucize13 miniskesi bende deniz koymayı düşünüyorum sadece unisex diye az kararsızım ama çok seviyorum 😍
miniskesi Minikmucize13 biz eşimle cinsiyet belli olmadan karar vermiştik kız da olsa erkek de deniz olacaktı. kız olacak nasipse. her iki cinsiyete de yakışıyor ferah bi isim bence, siz bilirsiniz tabii🌸
Minikmucize13 miniskesi bence de ikisine de çok yakışıyor 🌸 yanına bir isim daha diyorlar kız olduğu belli olsun diye ama ben tek isim seviyorum ve denize hiç bir isim yakışmıyor 😍
Elfsenack semakayaa Sümeyye Asmin ismini koyucaz inşAllah kavuşmaya son 10 ama normal tabi şuanlık her an gelebilir de 🥰😂
Ruya5 M198935 Cerenbelis1 benim kızımın adı Belis o kadar güzel ki …. bence anlamı doğru. Fevkalade, emsalinden üstün muhteşem bir cocuk
Cerenbelis1 Ruya5 çok sevindim adıyla büyüsün Belis kız 🥰🥰adaşınıda sağ Salim kucağıma alırım inşallah 😊