ravzae Dualarda buluşalım unutmayalım ki kul kulun duasıyla kurtulur kimler dua istiyorlarsa aşağıya yazalım kim kimin duasını okursada Allah rızası için o kula dua etsin, hepimizin duaları kabul olsun inşallah🤍
gamze_gbdk ravzae 1 senedir çocuğum olmuyor tedavi oluyorum hepinizden dua bekliyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🥺🤲🏻
Yazmelegi_ ravzae @minikmucizeemaak canomm doguma girecek gören arkadaşlar dualarımızı eksik etmeyelim hepiniz dualarımdasiniz
Aymiraaymiram ravzae amin amiiiinnn canım inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin dilerim hayırlı sağlıklı bebekler versin benimde duanıza çok ıhtiyacım var bir yaşında kızımı depremde kaybettim acısı tarifsiz rabbim kımseye yaşatmasın şimdi tekrar hamileyim nasipse rabbim den tekrar bir kız istiyorum arkadaşlar banada duanızda yer verirseniz çok sevinirim 🤲🙏
askileannesi3 ravzae İnsaAllah bebeğimi saglikla hayırlı sıkıntısız kucağıma alayım lütfen dua edin kimin duası kabul olur bilinmez🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Aymiraaymiram gamze_gbdk amin amin canım rabbim hayırlısıyla inşallah seninde karnını kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲
Cancanm Bana da dua eder misiniz :( yarın doktora gideceğim bu seferde kalp atışı duyulmazsa alacaklar 😞
Aymiraaymiram Cancanm hayırlısıyla inşallah duyarsın herşey yolundadır dilerim Rabbım gönlündekini nasip etsin bizede buradan haber ver canım hayırlı haberlerini duyarız inşallah 🤲
Cancanm ravzae Aymiraaymiram amin inşallah doktor çok umutlanmayın dedi :( ama allahtan ümit kesilmez
gamze_gbdk Aymiraaymiram duan için Allah razı olsun canım rabbim kucagimi boş bırakmasın bana da bır evlat nasip etsin insallah 🤲🏻🥺