Derennn700 Benim bi kaç gün önce kasık ve belde iğne batar gibi his vardı iki gündürde adet olacakmışım gibi yanma hissi var ama ara ara tutup bırakıyor idrarlada beyaz akıntım geliyor
Ceku00 Derennn700 bat 30 benim de aynı belirtilerim var bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptım tek çizgi 😅
2oglus Derennn700 bat 26 11inde çatlatma iğnesi oldum bugün 12.günüm 8 9 gündür göğüs hassasiyeti var dokununca uçları acıyor bel ve kasık ağrısı var kasıkta batma alt karın bölgesinde şişlik hissediyorum belki de bunlar psikolojik bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı pozitife dönme şansım var mı acaba 🥺
_Feslegennn__34 Derennn700 benim adettım de 24 deydı test yaptım silik ciktı ilklerde üşüme vardı şimdi ateş basması başladı bel ağrısı halsızlık ve çok akıntım var testımle boyle
Nevsalin 1 hafta var önümde, sağ kasıkta batma hissettim bir kaç kez, sürekli uyku hali vardı bugün de aşırı baş dönmem var. 1 haftaya yakın göğüslerde hassasiyet Gerçi dün erken gebelik testi haptım ama negatif çıktı
2oglus Derennn700 inşallah canım 🤲 Allah razı olsun rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🤲 20aydir bekliyorum eşimde ileri hızlı da biraz kötü çıktı 🥺 bende sorun yok ama işte
2oglus Derennn700 aldım ama tam iğne zamanı bı iki kaşık yedi faydası olur mu bilmem artık 🤔 Allah’ım biliyor içimi bu son umudum artık olmazsa tamamen bitecek bizim için 🥺
Derennn700 2oglus umutsuzluğa kapılma canım ne insanlar var ne sorunları var Allah nasip edince ediyor duanı et umudunu kaybetme Allah isteyene verir
2oglus Derennn700 haklısın canım doktor bu ay olmazsa bir dahaki aya aşılama yapalım dedi eşim istemiyor zaten iki evladımız var diyor artık hakkımızda hayırlısı olsun üzülmüyorum rabbimin vardır bildiği diyorum verirse de hayırlısı vermezsede hayırlısı 🤲
neslii7 Benım 12 kasımda yumurtlama pik yaptı bat 22 Kasım günüm geçti ama gelen giden yok bugün test yaptım negatif
Elsa57- Bugün adet olmam lazım ama belirtim.yok normalde sancıdan iki büklüm olurdum şuan metrobuste ise gidiyorum 🤣 hafif bel ağrısı var oda arada bakalım kısmet
Sevgi2023 Adet agrisi gibi agrilarim var ve mide bulantim oluyor az az 😕en son 25ekimde oldu adetim ama duzensiz adetim var🙄test yapmakdan yoruldum bi pozitiv bi nehativ cikiyor öff