Mrb arkadaşlar bnde doğum hikayemi yazmak istedim 🌸
Gebeliğimin 20 haftasından sonra tansiyonumum yüksek çıktığını farkettik tansiyon ilacı kullanmaya başladım her kontrolde acile gönderiliyordum tansiyondan gebelik zehirlenmesi riskim vardı çok korkuyordum bebeğime bişey olacak die çok şükür 39 haftalara geldim ama bebeğimin kilo alımı çok azdı son haftalarda hiç değişmiyordu 39+3 te doktorum doğumu başlatmak istedi hem bebeğin kilo alımı durduğu için hmde ilaç kullanmama rağmen tansiyonumun yüksek çıkmasından ödemimde olduğu için 18 kasımda sabah hastaneye gittim ben normal istediğim için önce suni sancı verildi daha 10 dk geçmeden sancım be kasılmalarım başladı ama açıklık olmuyordu suni vermeyi kestikler çünkü baş ağrım çok fazlaydı 4 saat sonra hala açıklık olmayınca doktorum sezeryan kararı verdi baş ağrım çok fazlaydı doktorum riske atmak istemedi ben genel istedim çünkü çok korkuyodum ameliyat yeri çok soğuktu ilaç verdiler uyumuşum ve sonra sesler duymaya başladım beni uyandırmaya çalıştılar gözümü açamıyordum bebeğim iyimi die sordum evet dediler çok rahatladım 🥹 Gözümü açmakta çok zorlandm sadece ama kendimdeydim bebeğimi uzanarak emzirdim gebelik zehirlenmesinden dolayı bana 10 saatlik bi serum yaptılar magnezyum sülfat ve serum bitene kadar yataktan kalmicaksın dediler 13 30 da çıktım ameliyattan ertesi gün sabah 7 ye kadar yatakta uzanmak bana işkence gibi geldi sadece neskafe su meyve suyu uzanarak içtim artık ağlıyordum kalkmak için çok kötüydüm ve gerçekten sezeryanın bu kadar zor olduğunu tahmin etmezdim arkadaşlar normal bilmiyorum ama sezeryan gerçekten çok zor ilk günler çok zordu şuan 6 gün oldu iyim çok şükür uzanıp kalkmak zor oluyor ama çok şükür bebeğim sağlıklı doğdu bebeğim 2700 49 cm doğdu 💗🙏🏻