nghnygt Merhaba.. Ben haziran ayında tüp bebek yaptıracaktım ve doktor önceden iğnelerimi aldırmıştı bana. Ama sonra kendiliğinden hamile kaldım. İğneleri aldığım andan itibaren buzdolabında muhafaza ettim. 7 adet Gonal f 5 adet Cetrotide 1 adet Ovitrelli var. İstanbul Küçükçekmece’de öğretmenim. İhtiyacı olan birine vermek istiyorum. Okulumdan gelip alabilirsiniz. Zaten kocaman köpük içinde mavi buz kalıplarıyla eve getirmiştim. Yine öyle getiririm.
nghnygt Evet gerçekten ihtiyacı olan bir kişiye ücretsiz vereceğim. Ama son kullanma tarihleri önemli. Alacak kişi bunu hesaba katsın diye şimdiden belirteyim. Gonal F son kullanma tarihi:04/2024 Cetrotide ve Ovitrelle son kullanma tarihi: 10/2024
Slc Üstte kalsın insallh ihtiyacı olan birisi gelip alır Allah kabul etsin evladınıza sağ salim kavuşun🤲
se2206 Bir arkadaş var gonolf 2 tane istiyorda. Cok ihtiyaci var. Ancak nasıl iletsime geçebilirim okuma yazmam yok diye canım nasıl yardımcı olabiliriz.
nghnygt se2206 Bilemiyorum ki.. okuma yazması yoksa siz mi yardımcı olsanız? Sadece iki tane mi istiyor?
se2206 nghnygt evet ben yardımcı olabilirim isterseniz iki tane demişti. Ben de transfer oldum inşallah benim için gerek kalmaz😊 sizden de Allah razı olsun 🙏
nghnygt se2206 nagehaaan diye instagram hesabım var ordan yazarsanız bana uygun zaman ve konum için konuşabiliriz. Ya da siz bir hesap söyleyin ben yazayım size. Farketmez benim için..
nghnygt cansugunes0210 Sivas’a kargo yapmam gerekir ve yol çok uzun maalesef😞 bu ilaçlar dolapta bekletiliyor hep.
cansugunes0210 Bana aralıkta yeniden yumurta toplama yapacaklar yeniden başlayacağım ilkinde 1 embriyo çıktı ondan dolayı.