Eda91- SeherYILDIZI2746 İlk hamileliğimde deli gibi ayva yerdim. Her gün bir tane neredeyse.. Sonuç; çok tatlı bir bebeğim oldu ama gamzesi yok :)) artı kol bacak baya tüylü. 3,5 yaşında.. Allahım diyorum bu tüyler ne.. Ben onu resmen ayvaya bağlamıştım. Şimdi ikimciye hamileyim ağzıma süresim gelmiyor :))
Kbrnrkl SeherYILDIZI2746 oğlumda yedim gözünün altında kenarında var kızımda da yedim iki yanağında da var konuşurken bile belli şimdide yiyorum bakalım gamzeli mi♥️🤗
Polenmom SeherYILDIZI2746 annem hiç ayva yememiş ama gamzelerim var genetik ve tamamen batıl bu tarz şeyler 😅
Smyye0303 SeherYILDIZI2746 peygamberimiz bebeğinizin huyu güzel olur demiş hamilelerin ayva yemesi hakkında 😊gamzeyi bilmem ama 🤣
Damlacaa Sirf gamzesi olsun diye ayva bi kere yemistim oglumda , iki yanaginda da var gamze 😃 Ama ayvadan mi oldu rabbimin verecegi mi vardi yaradan bilir bunda da 1 tane yicem oldu oldu olmadi 2 3 ile zorlayamam 😅
Eda91- _Tazeanne 😅😅😅😅 Bende öyleydim. Hamile kadınlar ayva yesin, hamile kadınlar ayva yesin kulaklarım da çınlıyorken daha çok ısırıyordum 😅
Kahramankentli Valla eşimin de 4 tane gamzesi var benim kızın da aynı yerlerinde bi de fazladan 5 tane gamzesi var ayva da yedim gebeyken biraz da kıllı kızım gerçekten kıllanma mı yaptı Gamze mi bilmiyorum ama ben güzel ahlaklı olsun diye yemiştim ayvayı gerçekten de öyle ahlaklı akıllı uslu bi kızım var maşallah 🧿 🥰
Deletedmom_110 SeherYILDIZI2746 benim bir tane akrabam vardı hamileliğin ayva yiyerek geçirdi Gamzeli olsun diye sonuç maalesef ki hüsran😅