_gulfer Doğum anında gelen ıknma isteğiyle utanıp büyük tuvaletin gelmesini bilmek cokmu kötü ya yaşayan oldumu
UmmNasuh _gulfer ilk doğumum da olmadı ikinci doğumum da yaşadım çok az bişey di ama ben çok utandım ilk doğumum da uzun sürdüğü için akşama kadar bişey yemek yasaktı ve mide boşaltımi oldu akşama kadar ama ikincide aniden doğum başladığı için ufak bir kaza olmuştu 😅
YeniGelinMeselesi Bende normal doğum için sadece bu husustan utanıp çekiniyorum burada yerimi alıyımda kendimi rahatlatıyım 🤭
_gulfer YeniGelinMeselesi doktorların alışık olduğu bisey zaten biz gittiğimizde sadece bize bakılıyor diye utanırız sadece halbuki binlercesi vardr gördükleri
Hg-ygthmz- İlk dogumumda benim de büyük abdrstim geldi hastahanedeyken doktora gidip yapayım dedim birakmamislardi hem bebek hem diğeri aynı anda geldi elimde değildi ama o anki sancidan utanmak aklıma bile gelmemişti doktorların işi çok zor ama
UmmNasuh _gulfer ilkinde yapıldı ikincisinde ben hastaneye zor yetiştim hasaneye vardığımda 9 cm açılmam vardı sancılarım çoktu direkt doğumhaneye girdim on dakka içinde doğdu zaten öyle lavman yapacak bir vakit olmadı maalesef:)