Tugba3434 Kızlar 15+3 üm sizce cinsiyet için gitmeliymiyim duyduğum cevaba inanmalımıyım doğruluk oranı nedir??
Caglasmsk Tugba3434 15 haftalikken 3 te 2 kız dedi doktor 23.haftamda kesin kız. Belli olur simdi ama yinede ayrintili ultrasonu bekle derim canim. Cok yanilma oluyor ozamana kadar.
Bo25 Tugba3434 ikili taramada erkeğe benziyor ama daha çok küçük birkaç haftaya net olur dedi 18. Haftada erkek kesin dendi
Ebeoz 11. Haftada öğrendim yüzde 80 kız dedi doktor hanım. Şimdi kızım kucağımda ☺️ Kız olsun oğlan olsun sizler de sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😊😊
Meloskervn Ben 16. Haftada öğrendim hem de kesin denildi yani doktorum ihtimalle konuşmadı 13 haftalıkken sorduğumda diğer kontrolde belli olur demişti çünkü 🤗😊
Esba2019 Meloskervn bana da 13+5 de kız dedi değişmez ama 16.hafta da netleştir dedi pazartesi randevumuz var Çookk heyecanlıyım 🙊😍😍🙏
Dnzcngz Tugba3434 11 haftalıkken doktorum kesin kız dedi. 23+2 haftalığım ve kesin kızım oluyor detaylı ultrasonda da kız dedi perinetolog.
ysmnnnn Önümüzdeki hafta 12+3 olacağım ikili test için randevum var inşallah rabbim çok güzel haberler almayı nasip eyler bu kadar erken öğrenebiliceğimi bilmiyordum inşallah minnoş gösterir bize cinsiyetini🤰🏼😇💕🙏🏻
Senayemre Tugba3434 9 aylık oldm hala inanmiyorum cinsiyetine dogana kadar böyle gidicek herhalde😂😂😂 @Deletedmom328
Meri15 Tugba3434 özel hastanede 10+4 de erkek demişti 12. Haftada netleştirdi. Devlette doktor 13. Haftada net erkek dedi 😌