Rukiye2065 Merhabalar ağrı merkezde asker polis eşi var mi neler yapıyorsunuz çok aktif bir yer degil malum sıkılıyor insan
ladysaturn Rukiye2065 merhabalar Ağrı ya tayinimiz cikti ama ilçe mi merkezmi belli degil daha aile götürülmeyen garnizon varmı neresi
Aysinnn Bende 3 yıl olucak agridayim yapailacak pek bir şey yok aracınız varsa Erzurum-iğdir gibi yerlere geziye gidebilirsiniz bı de saklı bahçe var ama kış ayları bı yere gidilmiyor maalesef soğuk :) ben eve alıştım artık :)))
ladysaturn Aysinnn 3 yada 2 yıl sonra dogu gorevi bitiyor sanırım öyle bi konu geçti eşimle konuşurken sizde de oyle mi
Rukiye2065 Biz 7ay oldu geleli ama o kadar sıkılıyorum ki gece gündüz hem iş hem ekstra görevlere gidiyor eşim tek kalmaktan bunaliyor insan arkadaş edinemedim daha ben
Aysinnn Rukiye2065 o kadar iyi anlıyorum ki 🥹 ama çabuk geçer zaman ben daha dün gelmiş gibi hissediyorum ama 3 yıl olucak yaza
Rukiye2065 Aysinnn yaa hiç geçmeyecek gibi geliyor gerçekten 🥲 iyi insanlarla karsilariz güzel dostluklar ediniriz de gurbet biraz hafifler ☺️
Aysinnn Rukiye2065 rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın amin 🤲🏻🌸 geçer merak etme ben nasıl geçer diye düşünürken çabucak bitti.
Rukiye2065 Aysinnn aminn💕🌸 inşallah geçer bakalm 4sene muhtemelen bizim çift şark yapıp bitirelim diye düşündük
Aysinnn Rukiye2065 biz de öyle düşündük ama bakalım ben gideceğimizi hissediyorum kalırsak da artık sıkıntı yok 1 yıl geçer alıştım 😀