babyasyanil Kızlar bu pislik kücük yaratıklar ısırır mı? Sanırım yatak odamda var bir tane o mu yedi beni bilmiyorum ama her ne ısırdıysa ısırdıgı yer şişiyo ve aşırı kaşınıyo delircem artık beni yiyo sadece eşimi ve kızımı yemiyo
_Hulya7106 babyasyanil bu bende de vardı gectı suan da eşimi değil sadece beni ısırıyordu ben sivrisinek diyordum şim bu mevsimde olmaz sivrisinek diyo aynı ısırdığı yer sivrisinek gibi oluyor şükür bayadır yokk
birhamilelikgunlugu babyasyanil kasinti yapiyorsa stilex krem oneririm icerigi kotu degil eczaneden temin edebilirsiniz kasintiyi aliyor kuzenimin alerjisi var onsuz durmuyorlar bende aldim hic yara olmadi vucudum kasintidan geciriyor hemen
babyasyanil _Hulya7106 ya nasıl geçti acaba böcek mi örümcek mi artık neyse sivrisinekte yok odada baktım. Bide bi ısırdıgı bölgeden 4-5 yerden ısırıyo şişiyo bildiğin..
_Hulya7106 babyasyanil parmaklarıma kadar oluyordu gerçekten ama nasıl geçti hiç bilmiyorum kendiliğinden gitti geri canım
birhamilelikgunlugu babyasyanil gercekten miii sana sifa olduysa ben buralarda cok cok daha sevindim ♥️ gerçekten gelmis gecmis olsun balim ❤️🧿