gamzecgr BusraaaBK çok az enfeksiyon var ilaç bile yazmaz bol su için doktora gidene kadar atarsınız bile ilaç içmeye degmicek kadar az yani merak etmeyin 💐
alleynagg18 BusraaaBK en son gittiğimde 33 tü bu hafta tekrar vericem bakalım ne durumda sürekli yeniliyor ama kendisini
birhamilelikgunlugu BusraaaBK sanki lökosit cig et vs bakteri miydi ki iyi pismis et ye benimde 15 ti yani tavuk eti kirmizi et fark etmiyor cok iyi pişince ye ayni zamanda da ellerini dokundugunda ete mutlaka cok iyi yika demisti dr um korkma bisi olmaz
BusraaaBK alleynagg18 ya ben yazın sitenin havuzuna girdim girmez olaydım o günden beri var doktor ilaçta yazmamıştı inşallah bitip giderde kurtuluruz
alleynagg18 BusraaaBK bana nerden geldi bilmiyorum inanın hiçbir yerde lavaboya bile girmem ilişki zaten yasak valla zor oluyo vajina ağrısı yapıyo şuan bende var hem baskı hem enfeksiyon ikisi bir arada
BusraaaBK alleynagg18 Allah yardımcımız olsun tsh ınız kaç benim geçen ay 1.21 olan tah bu ay 0.58e düşmüş neden acaba