Merhaba kızlar sıra bana geldi hikayemi yazmaya uzun olabilir oyuzden şimdiden hakkınızı helal edin🙂
21 Kasım salı günü dr kontrolüm vardı bende epilepsi olduğu için doktorum suniyle alalım diyordu eşim bekleyelim dedi doktorda bekledikçe ben uykusuz kalcağım için stres olcağım için bekletmeyelim epiduralle destekleyelim dedi açılmamda 4cm di zaten ama bebek kanala girmemişti yukardaydı rahimimde eşimde tamam dedi acısız kolay olur suni hissetmez en azından dedi kabul ettik oan yatıralım dedi ama ben biraz korktum🤭🤭hazırlıksızdım çünkü kendimi hzırlamadım daha ona çünkü kontrol diye gittiğim için dedik yarın gelirix sabah erkenden.
Sabah 8 de hastaneye yatışım vs yaptım 9.30 falan ebe kontrolümü yaptı 5cm olmuştu açılmam zaten doktor demişti bigün öncesinde bol bol yürü açılma yarına kadar 5 olur diye bende yptım sabah 10 da suni verildi alttan fitl olarak hem yumuşatması için hemfe suni için odama geçtim sonra kan aldılar sonuçlar çıkana kadar bekle dediler 1 saat sonra sonuçlar çıktı sonuçlar çıkana kadar benimde açılmama baktı tekrar 11.15 geçe falan 6 olmuş hızlı ilerliyo dedi sen 1 saat kalmaz doğurursun dedi ebe hemen anestezi doktorumu aradı gel yap acil diye hemen geldi epidural takıldı çok ciddiyim hiç acı yok ne iğne ne başka bişeyde bende şöyle bişe oldu benim epilepsim stres korku açlık uykusuzluk dan oluyor oan açtım heycandan bişe yiyemedim birazda stres vardı epidural takılırken biraz stres olunca kustum yoksa acı vs hissetmedim 10 dk içinde ağrı sızı kalmadı 1 doz yeter dedi ebe doktor 2 yapıcaktı ama ebe izn vermedi hızlı ilerliyor gerek kalmicak dedi gerçektende kalmadı.
Hemen çatala alındım epidural takılana kadar benim açılma 7 oldu🤭 ebem 10 dk bekle dedi başka birisininde doğumu vardı ordalardı ben bekliyodum ıkınma hissi vardı ama ıkınma dediler öyle bekledim acı yok zaten sonra ebe geldi açılma 9 dedi doktoruma söyledi 5/10 dk sürmez doğar dedi doktorda tamma geliyorum dedi o gelene kadar ebem bana ıkınma konusunda bilgi verdi bi kez dene dedi yaptım aferim böyle yapcaksın dedi yaprsan kolay olur çıkar dedi doktorum geldi açılma tam 10 olmuştu başlıyoruz dedi çiçek koklar gibi derinden nefes al demirlere tutun öne doğru eğilip gögüsüme çenemi koyup ıkın dedi tüm gücümle ıkındım sancı geldikçe sürekli yaptık ⅚ ıkınmada doğdu tam 1 saatte doğumum gerçekleşti oğlum aslında bukadar uzun sürmezdi ama doktorum kordonu elinden bırakmıyodu dedi😂resmen beni bırakın burda kalcam demiş benim yaramaz🤭🤭 tam doğarkende kakasını yaptı 🤣 kucağıma verdiler hemen sıcacık yumuşacık minnoş bişeydi Allahım oan çok başmbaika birşeydi Rabbim isteye herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah 🤍❤️
- Oğlum bal oğlum Enes Talham
39+4
22/11/2023
Saat 12:12 kilosu 3095 gram boyu 51 cm doğdu ama şuan yenidoğan yoğun bakımında nefes alış verişi sıkıntılıymış kalıcak biraz dedi doktorumuz ben şimdi evde biraz kendimi boşlukta hissediyorum ama iyi olsunda gelir evine inşallah bal oğluşum❤️🤍🩶