EDA-GUN12 Hamilelikte lif işlemek zarlimidir annem sürekli üstüne çökme diyor sizce bir zararı varmı dir
GulserenKY EDA-GUN12 Ne gibi bi zararı olabilir lif islemenin acaba? Mantıklı hiç bir açıklaması yok. Örgü örmek istiyorum ama örgü örünce bebeğin dolanır dediler diyen bile gördüm.
Cerenbelis1 EDA-GUN12 ay yok canım daha neler ne zararı olcak bebişe ayrıca örgü tarzı yetenekleri olan insanlara özeniyorum bende yapabilseydim bebeğime yapmayı çok isterdim
mineirem EDA-GUN12 o kadar çok örgü ördüm ki hala oruyorum ve birçok IŞİ de yaptım örgüden daha zararlı kendimi bildikten sonra bisey olmaz kendini yormadan yap
GulserenKY Polenmom Bende okuyunca şoklardaydım 😂 örgüyle çocuk niye dolansın anlamadım. Mağazadan alınan bi ip ile neşterle kaç kat kesilince ulaşılan bir bebeği nasıl bagdastirdilar acaba.
cokbilmismom Yaa ben bu cahillik karşısında hayretler içerisinde kalıyorum artık 🤦🏼♀️ bebeğimi öğrendiğimden kasnak üzerine Punch işlemesi yapıyorum çünkü bu benim işim 😂😂😂 bu eski kafalar nasıl bitmiyor kaçıncı yüzyıldayız sanki daha çok artıyorlar gibi ya