CereenCkr 7+4 haftalık hamileyim. Doktorum bir kaç test istedi bir kacini sağlık ocağından yaptırabilirsin dedi bir kaçını devletten yaptır dedi. Ama devlette nasıl testleri yaptıracağım. Randevu almam gerekiyor mu devletten
mervemurat16 CereenCkr devlette randevu almanız lazım kadın doğumdan doktorun test istediğini söylerseniz kayıt açıp yönlendirir sizi
CereenCkr Rabiul Bartumommyyy belki bu zamana kadar hiç yolum devlet Hastanesi’ne düşmemiştir nereden biliyorsunuz ? Linclemeden önce biraz düşünün lütfen gereksiz yorum yapmayiniza gerek yoktu.
Rabiul @Bartumommyyy insanlara aşağılayıcı konuşmanız hiç hoş olmamış bilmeyebilir gayet doğal bende hep özel hastaneye gidiyorum devlette sıra bekleyeceğime soru sorsan 10 saatte cevap alacağıma sağlık sigortam var özele gidip yaptırıyorum burda yuhlanacak bir sorun göremedim ben ?
Rabiul @CereenCkr sağlık ocağından 2 gün önce bende test yaptırdım canım doktor istedi vitamin testi istedikleri
Rabiul @CereenCkr hastaneden ne testi istemiş canım sağlık ocağından vitamin istedi benden senin farklıdır belki benim eşimle kanım uyuşmuyor kan aldı istersen devletten testi yapabilirsin dedi 15-20 gün sonraya veriyor devlet neden önemli konu için bekleyeyim ki ? Parasını verdim test sonuçlarımı bekliyorum bende 🥰