Edaanurciftci 2 gün gecikmeyle Beta değerim 12.55 çıktı. 28 günlük hamilelik olarak gösteriyor uygulama. Ama bugün hafif lekelenme gördüm :( Bu durumu yaşıyan oldumu. Doktorlar beklememi söyledi sadece net bir şey demediler. Çok istiyorum anne olmayı :(
Selinselinselin Edaanurciftci kahverengi leke genelde yerleşme kanaması ilk hamileliğimde olmuştu. Kızım 4 yaşında🥲
Yazmelegi_ Edaanurciftci şuan gebesin 2 güne bir artışa bakman lazm birde lekelenme yerleşme kanaması da olabilir başka bisey de
ceydadmnn Edaanurciftci bence geç döllenme olmuş yerleşme kanamasıdır o ağır bi iş yapma dinlen bol bol hayırlı uğurlu olsun 🧸❤️
xEndless @“Edaanurciftci” beta hcg değerine bakman gerek tekrardan iki günde iki katına çıkması lazım. Doktora gittiğinde soyle muhakkak Geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın Edaanurciftci
Edaanurciftci Yazmelegi_ eşime söylemeyi çok istiyorum ama kötü bir durumdur diye söyleyemedim umutlandırmakta istemiyorum 😔
1H1Smomyloading Lekenin rengi önemli kahve rengi ve tonlarıyla korkma ama bildiğin kan rengiyle tehlikeli bir durum söz konusu olabilir doktoruna danışman gerekir
Selinselinselin Edaanurciftci ben günlük pedde görmüştüm ceviz genişliğinde ama bu sefer denk gelmedim 5+2 yim. Genelde açık renkli kanı sevmezler ama o da olabiliyormuş bazen başıma gelmedi bilemiyorum
1H1Smomyloading Edaanurciftci o benim başıma da geldi canım korkulacak bir şey değil hala bile arada gelir benden doktora söylediğimde progesteron yazmıştı bana lekelenme oldukça kullan demişti bende öyle yapıyorum.
Yazmelegi_ Edaanurciftci kötü düşünme inşallah sağlıklıdır dediğim gibi 2 güne bir kan ver artışa bak birazcık daha sabret ve başka doktora gitmeni öneririm