Tusse18 Kızım gelmiyorrr 😮💨 Korkmaya başladım artık ne sancı ne su ne nişan hiççç bir şey yok,sürekli hareket halindeyim bir şeyler tetiklenir belki diye ama gelmiyor olmuyor ne yapmalıyım sezaryen için gün mü alayım artık bilemiyorum 40ı geçirmek istemiyorum kaka konusundan dolayı benim gibi olan var mı ☹️
sevaldqn1 Tusse18 al benden de o kadar benim de 7 kaldı ne ses var ne soluk tık yok sancım gelse de dogursam artık diye yapmadığım kalmadı 🤦♀️
Ayssergen Tusse18 tam 39+0 bende de hiç doğum belirtisi yok :( Haftaya perşembeye kadar gelmezse suni sancı ile deneyeceğiz bu senenin kızları nazlı galiba
umudumsun35 Tusse18 ay benim de 40+3 kızım nazlı çıktı beni heralde zorla dogurtcaklar ne sanci ne Nişan ne başka bsy.yay burcu olcaz heralde artık akrepten ciktik😅
Meliss_01 Bazı hamilelikler de böyle oluyormuş, baktın gelmiyor sezeryanla alınır canım. Kendini kasma, stres yapma, içerde keyfi yerinde demekki 😊
Tusse18 sevaldqn1 Ayssergen Valla ya baya bizim durumda olanlar var 🥲 suniden korkuyorum sizce denenmeli mi,vücudumun yapmadığını dışardan almak mantıksız geliyor direk sezaryene gireyim diyorum ama normal de olsun istiyorum ilk gebeliğim kafam çok karışık ☹️
sevaldqn1 Tusse18 düşüncelerimizzzz a dan z ye aynı suni korkutuyor suyum gelmeden patlatmaları korkutuyor sezaryen korkutuyor sancımınn olmaması korkutuyor son haftamız baktık gelmiyor mecbur el atılcak ama nasıl atılcak bilmiyorum korkulsr içinde yaşıyoruz resmen sağ salim kucağımıza alsak da kurtulsak
Ayssergen Tusse18 Suniden bende çok korkuyorum ama sezaryen daha kötü :((( Doktorumla izlediğim yol şöyle olacak 3-4 saat suni yiyeceğim açılmam ilerlerse suniye devam edeceğiz eğer 4 saatin sonunda açılma yoksa sezaryena döneceğiz 3-4 saatten sonra ilerlemezse ilerlemez kolay kolay bebeği de beni de yormak istemedi doktorum bir de 12 saat suni çekip sezaryen alınmak istemiyorum uzun süreli suni sancılarda bebişin kalp atışları da yavaşlıyor genelde :(
Tusse18 sevaldqn1 aynı aynı bende bu durumdayım stres oldum artık beni durumunuzdan haberdar edin birbirimizden fikir alalım 🥹 iki kere çatı muayenesi oldum sözde tetikliyordu lekenme bile olmadı
umudumsun35 Tusse18 vallahi artık bekleye bekleye bi hal olduk ufak Bi bel ağrısı olsa hemen acaba doğum mu diye diye 40 haftaya geldik bakalım sağlıkla gelsin de ilk doğum daha Bi heyecanlı oluyor insan sanki
sevaldqn1 Tusse18 hahaha ben olmadım çatı muanesi olsam belki gelir dedim ama işin garip tarafı çok korktum gitmedim kendi kendime doğurana kadar hastaneye gitmek istemiyorum dedim ki öyle yaptım hala gitmek istemiyorum ama 1 hafta sonra da gelmezse eger mecbur yolun sonu hastane görünüyor bana🥹
umudumsun35 Tusse18 Vala doktorun demesi açıklık yok sanci yok bol yürüyüş yap iki günde bir gel ama acele de etme dedi.bebegin anne karnında ne kadar kalması Bi aksilik olmadığı sürece, altın değerindedir dedi iyice ciğerleri falan gelişiyor dedi.bende alttan muane çok canımı yaktığı için bir aksilik olmazsa iki günde bir değilde pazartesiye kadar gitmiycem dedim bakalım hayırlısı pazartesi 41 olcaz olmazsa zorla dogurtcaklar herlade bakalim hayırlısı
Tusse18 sevaldqn1 haftada bir gidiyoruz biz suan çatı o kadar abartıldığı gibi bir şey değil merak etme 😊