gamzee07 Çarşamba günü ikinci anneliğimi yaşıcam inş 29. Kasım Allah izinle kızımı alcam 🌸♥️🧿çok mutluyum 🫶🧿
TugbaYalcin57 gamzee07 Bende 29kasım çarşamba mecburi sezeryan olacagım Allah hayrlsyla sag salim kucagimiza almayi nasip etsin agrisiz sizisiz gecsin ,sutumuz hemen gelsin insallah skntı yasamadan atalatalım insalllah🤲
Elifcinar gamzee07 Allah kucağına almayı nasip etsinnn:) banada ya 28 ya 29 Kasım dedi doktorumm. Kaç haftalıksınız:)
gamzee07 @Merve_ceyhan0803 Ay tşk ederim canım darısı bekleyen annelerimize inş 🤲🏻🧿🧿🫶güzel duan için tşk ederim darı sana🤲🏻🧿
gamzee07 @IKRAM_01 bir hafta önden olduğu için 37 şuan 38 haftalık olcaz canım amin canım darısı sizlere olsun inş 🤲🏻🧿♥️
Mervebbcggf gamzee07 dogumdan sonra ne olur bizide haber et bende oyle dusunuyorum aşırı aşırı korkuyorum😔😔
gamzee07 @TugbaYalcin57 Ay canım benim inş Allah yardım eder inş. Sağ Salim alalım yavrularımızı. Sezaryan olursan su geçirmez bant lar sıcak bir duş al sıcak tut kendini ve sıcak çorba lar iç bol bol su 🤲🏻🧿🥰hemen iner inş
gamzee07 @Mervebbcggf hiç korkma kuzum. Sadece çıkartırken çekince az hissediyorsun Bol bol yürüdüğün de hemen ileşirsin 😍🤲🏻veririm tabi cnm