sekerparemm Kızlar doğumdan sonra gelecek misafirler için börek poğaça gibi şeyleri yapıp atıyorumda kurabiye öneriniz varmıdır tuzlu kurabiye den başka mesala brovni kurabiye atanınız oldumu
ASE6154 sekerparemm doğumun yakınsa kavanoza da koyabilirsin normal bir kurabiyeden biz yazın köyde yapıyoruz kalıyor kavanozda birdahaki yaz hala yenecek durumda oluyor
ipeklinaismom sekerparemm ben elmalı turtayi sekillendirip tepside dondurup posetlitorum sonra buzunu çözmeden firinliyorum değişmiyor tadi
Zzz11 sekerparemm buna bakabilirsiniz ben normalde yapıp atıyorum buzluğa pişirmeden önce çıkarıp 10 dk bekleyip dilimleyip pişiriyorum
sekerparemm naneliseker_ dondurma kaşığı kurabiye tuzlu kurabiye ve gül böreğinde hiç bi sıkıntı yaşamadım onlari daha önce de attim gayet güzel oluyor
Birannis Tırtıl kurabiye yaptım birazı sade birazı kakaolu elmalı kuru incirli cevizli atom kurabiye yaptım birde tuzlu corekoktlu kurabiye yaptım sigara böreği sardık peynirli kayınvalidem de sarma saracak onu da koyacağız
Birannis sekerparemm tabiki normal zamanda da hep hazır olur bizim dondurucularda sarıp pişirmeden koyun poşete veya kutuya pisireceginizde çıkarın buzuyla dizin tencereye salçalı sosunu yağını ekleyin pişirin
ASE6154 sekerparemm yok hiç birşey olmuyor mısır gevrekli yaparız genelde yada gofret kurabiye ikiside açıkta kalmadığı sürece çok uzun süre bayatlamadan duruyor.
badem1 sekerparemm iki türlü de yapıp buzluğa atıyorum ama pişirip atmak dha pratik oluyor sonradan çıkarıp hemen yiyebiliyorsn
tugbadurmaz34 sekerparemm en çok Elmalı kurabiye ve tuzlu pastane kurabiyesi attım asla tat koku değişmez aynı tazelikte kalıyor 19 dakika da çözülüyor
Kbrnrkl sekerparemm her türlü kurabiye koyuluyor tazelikte kalıyor arkadaşlarım kek bile koyuyorlarmış da onu sanırım sıcağı ve tazesi ile daha lezzetli olur kekin cirpilacagi ne sanki. Ugrasilacak şeyler yapıp koymak lazım bende cumartesi zeytinyağlı sarıp koymayı düşünüyorum diğer haftalara da kurabiyeler. Kadayıf sarıp koyacağım borcamla. Börek yapıp koyacağım pişirmeden