Kiymetcetinel Kızlar skalyozu olup bu dönemde sırt agrılarında artış olan varmı 26 haftama girdim aşırı sırtım agrıyor, birde merak ediyorum normal doğum yapan varmı?
mombarbie_ Kiymetcetinel normal doğuma engel degilmis bende 26+3üm benimde var magnezyum kullanıyorum kullanmadan önce çok fazla ağrım vardı ve sağ belimden sağ bacağıma vuruyordu
Esracigdem Kiymetcetinel skolyoz…. Benim var. İlginçtir hamileliğimde cok şükür bir sıkıntı yaratmadı. Normal düşünüyorum dogumumu da
nb- Kiymetcetinel benim kardeşim skolyozlu. Derecesi sanırım 27 28 gibi bi şeydi. Ekstra sırt ağrısı yaşamadı sırf bunun için. 3 tane de tosun gibi yeğenim var hepsi normal doğum oldu. Sadece bundan olmayabilir sırt ağrın bi doktoruna danış istersen
Mamiko_2020 25 derecemi tedaviyle 10-15 indirmiştim gebe kaldığım dönemde değilde doğum sonrası emzirmede geri eski halini aldı ve müthiş ağrılarım oluyordu.3.5 sene önce doğum yaptım normal doğuma engel olmaz demişti doktorum ama ben zorunlu sezaryen oldum
Kiymetcetinel mombarbie_ kullanıncada hafifletiyor ama tam geçirmiyor agrım vurunca direk masaja geçiyorum sırtıma oda baya hafifletiyor bilginiz olsun 🙏🏻🌸