Mekklc Bsra3456 hayır canım hep yemek yemek istediği zaman gidip havuç alıp tüm şekilde tüketiyordum şimdi salata harici yemiyorum
Ebru3457 Umtszmom bende 24+6 yum son adet tarihime göre 711 gram çıktı düşük gibi geldi banada ama 1300 de yüksek gibi
Seher1616 Biperi inşallah canım bakalım bende 1 hafta var randevuma o zaman tam 26 haftama giricem bir ay içinde imşallah almıştır düzgün bir kilo
Umtszmom Biperi çok iyi maşallah hep iyi gelişsin annesi darısı bize 🥰ne yiyorsun benim iştahım yok pek
Belinay-aras Umtszmom aslında çok özel olarak yedigim birşey yok ama yogurt süt yumurta ve çerezimi kesinlikle günlük yiyiyorum
Biperi @“Umtszmom” düzenli olarak meyveyi çok yiyorum ve beyaz ekmek 😄 ekmeksiz asla bir şey yiyemiyorum 46kg ile hamile kaldım şuan 53 kiloyum 12 kgdan fazla almıyorum ama bakalım hayırlısı
Biperi @“Gizemlibirisi007” biraz hızlı kilo almış belki yavaşlar diye düşünüyorum 🙃 ilk doğumum normaldi bunuda normal istiyorum inşallah 🥰
Mekklc Buketpendik Benim eşim de iri bende diyabet çıkmadı . Ama şeker çok önemli erken doğuma kadar ilerleye biliyormuş o yüzden dikkat etmekte fayda var
Buketpendik Mekklc tabiki dikat ediyorum iriliği diyabete bağladı ama ben dikat ettiğim için zaten şekerim yüksek çıkmıyo diyabet olmasaydım iri diceklerdi onu anlatmaya çalıştım
Ebru3457 Birikrabirsusam bende dün gittim de 24+6 da kilosu 711 gramdı bana az gibi gelmişti doktor normal olduğunu söyledi internetten felan da baktım bu haftada 700-800 arası oluyormuş ağırlığı normalde o yüzden tereddütte kalmıştım