Aysennnnnn leidenschaft Genetik tarama dolar üzerinden evet dna testi ise sanırım özelde yapılıyor emin değilim biz hep özel laboratuvarda yaptırdık. 1500 tl ödedik en son.
leidenschaft Mystery_ak evet bahçeciyi duydum ama çok iyi yorumlar da var kötü yorumlar da var her yer gibi. Fiyat olarak da şu an beni aşıyor biraz da bu iş ticarete de dökülüyor biliyorsunuz. O yüzden de can sıkıcı bir hal alıyor bence.
Krcaaa leidenschaft üzücü olmuş doktor değişikliği iyidir derim ben üç yılda tam 8 doktora gittim rahim filmini çeken doktor bile yapışıklı olduğunu bilemedi Ankara başkentte tedavimi oldum şimdi tüp bebek tedavisine geçtik tavsiye edebilirim sana
leidenschaft Krcaaa teşekkür ederim. Ben İstanbul’da yaşıyorum. Doktorumdan da memnunum ama farklı bir görüş iyi olacak gibi. Ne kadar acele etmeliyim açıkçası onu da bilmiyorum.
Mystery_ak leidenschaft evet haklısınız ben yaptıralı 9 ay oldu suan fiyatlar ne durumda bilmiyorum ama çok inceliyorlar herseye bakıyorlar çok tahlil istedikleri için ekstra para baya gidiyor. istediğiniz sonucu alırsınız umarım bi an önce 🤲🏻