birmucize1 Ozlemdrn bugun son adete gore bende 8+2 ama ult gore 1 hafta geride 7+2 yani doktorum gec dollenme demidti
Esraalic Ozlemdrn benimde öyle su an 2 gün geriden geliyor sorduğumda normal dedi sonraki haftalarda yakalar gününü demişti.
Parsmommy Ozlemdrn normal dedi diyorsunuz o zaman burada sorma amacınız ne ? Buradaki insanlar uzman mi prof mu anlamadım doktor tatmin etmiyor ama buradaki insanlarin dediği mi tatmin edecek tuhaf postlarda bugün 🤦
3438FG Ozlemdrn Sorunuz doktorunuza danışmadığınızı gösteriyor ? Doktorunuz cevabını vermişse neden “niye” diye bir soru soruyorsunuz ?normal dediyse normaldir demekki. Buradakiler anormal dese onlara mı güveneceksiniz ? Neyse Sağlıkla alın kucağınıza.
busraaa10 birmucize1 canım benimde öyleydi sonrasında doktorum geç döllenme dedi sat tarihimi bir hafta geri çekti şimdi normal gidiyo herşey şükürler olsun 😍🫶🏼
Mekklc Ozlemdrn Şimdi daha küçük olduğu için haftasından küçük görünüyor merak etmeyin büyüdükçe o aradaki bir haftalık geriliği tamamlıyor içiniz rahat olsun benim de öyleydi şu an tam haftasına göre ilerliyor
Ha-Re Tam kıvrılma evresünde oldugu için lüçük gözüküyor ama ileriki dönemlwrde kıvrılma tamamlandıgında normal olarak gözükecek bemimde öyleydi ama şiödi bi kaç gün önde gidiyoruz
mimar_anne Ozlemdrn canım benim de öyle adete göre hesaplanıyor ama döllenme ne zaman gerçekleşti kimse bilemediği için normal ilerleyen haftalarda yakalar bende 13+2 yim ama hep 3-4 gün geriden çıkıyor oda döllenme zamanıyla alakalı
Ozlemdrn Parsmommy sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun heralde sizdede boylr mi yazdım anlamak istemiyorsan o başka sana fikrini bizzat sorun yok başına gelen varmi sizin doktorunuz ne dedi bu platform neden var siz kimseye birsey sormayin mümkünse çünkü buradakiler prof değil doktor değil
Merve_ceyhan0803 Ozlemdrn benm de öyleydi döllenmeden kaynaklı oluyor şimdi 1 hafta ilerden gidiyor normal bişey yani boşuna stres yapma ilerleyen zamanlarda haftasını yakalar
Parsmommy 3438FG işte beklediği şey bilgi dolu mesajlar ne de olsa koskoca forum doktordan daha çok şey bilen insanlarla dolu normal demiş ama bı buradakiler karar versin demi normal mi anormal mi doktor ne bilecek