Seherkoc 36+6 olduk bebegim yan duruyor dogum pozisyonunu almadi kafasi solda ayaklari sagda doktor donmez artik dedi 1 aralik icin sezeryan gunu verdi sizce doner mi veya yan olmasinda sorun olur mu sola veya saga yattigimda falan
Merve1414 Seherkoc her an herşey değişebilir son anda dönemde var kanala girmiş bebeğin ters dönme ihtimali de var son ana kadar değişir daha
Sevde96 Seherkoc Doğum başlayana kadar dönebilir diyor doktorlar. Su geldikten sonra rahat hareket edemedikleri için artık dönmez diye biliyorum.
HacerEnfal Seherkoc bebegin dönmesi için bir hareket duymuştum yerleri silmek bezle viledayla değilde yere 4 ayak durarak silmek anlatabildim mi bilmiyorum bu hareket bebeğin dönmesini sagliyormus
Minigiim-vebenn52 1 aralıkta kaç haftalık oluyorsun Dönedebilir belki 38. Haftalara doğru doğum anında dönen bile oluyomus
Seherkoc Merve1414 doktor artik yeri daraldigi icin donme ihtimali de azaliyor dedi sagimda ve solumda hissediyorum zaten yan taraflarima baski yapiyor surekli
Minigiim-vebenn52 Seherkoc o zaman riske atma canım doktorun daha iyi bilir 38 e kadar dönerse şansına artık
Meliss_01 Seherkoc bu arada biz 38+2 deyiz, doktorumuz erken almak istemiyor bebeği . 1 Aralık’ta 39 haftanın içinde olacağız .
Merve1414 Seherkoc bebeği riske atmamak icin 38. Haftanizda sezaryan düşünebilirsiniz doktorunuzu dinleyin mutlaka