Semrat 2prensesannesiiii hehe bisey olmaz kuuzum ya ikiz gibi büyürler 😊😁 sağlıklıdır iyi düşün süreci takip et git yarın hemen doktoruna 😊 bende ikincyi düşünüyorum Rabbim bir şekilde buyuturuz olursa inslh 😁😄
2prensesannesiiii Semrat inşallah canım benim druma yazdım cumartesi sabahtan gel dedi yarın da hayırlısıyla geçer inşallah 🙏🏻 Bide ben gecikmenin 3. Günü test yaptım negatif çıktı geç döllenme dimi
Semrat 2prensesannesiiii geçer canım Hayirlsi ile 🙏 büyük ihtimal geç döllenme canim değer 100 çıkmış ya yeni yükselmeye başlamış sen hatirliyormusun en son ilişki üzerinden kaç gün geçti sorması ayıp benim 11 gün geçti bugün test yaptım yine negatif yok demekki
bebisliozlem 2prensesannesiiii bu arada bu yorumunuzu görüp yazmak istedim bence geç döllenme çünkü ben çok iyi hatırlıyorum adetime 4 gün kala öğrenmiştim hamileliğimi, gebelik testimde çift çizgi kıpkırmızıydı. Adet düzensizliğim var üstelik.
Aysecan0335 Aaaaa şoklardayım kuzu beraberdoğurduk maşallahın var hee 😃 şaka maka hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla al inşallah kucağına 🥰
2prensesannesiiii Aysecan0335 inşallah balım teşekkür ederim dualarını eksik etme sağlıklıdır inşallah düşük psikolojisi yaşamak istemiyorum 🙏🏻🥲
Aysecan0335 2prensesannesiiii allah korusun iyi düşün iyi olsun kötüyü çağırma allahım bize birdaha yaşatmasın inşallah öyle kayıplar 🤲
Semrat 2prensesannesiiii yerleşme kanamasidir belki canım.kötü düşünme yarın mı gtseydin acaba doktorunu arayipta sabah
ilaydamerve 7 kasımda olmam gerekiyordu leke gördüm kan testi verdim 9 kasımda negatif ama regli olmadım ve göğüs ağrım var, böyle olup pozitife dönen var mı
Ebruebos 2prensesannesiiii Benim bir gende pıhtılaşma çıktı. Doktora gitmedim göstermek için. Gebeliği öğrenince başla demişti hemşire akrabam. Gebelikten önce mi başlamamız gerekiyormuş
Sevaall 2prensesannesiiii çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin harika bi haber bu
2prensesannesiiii Sevaall ama leke geliyor biraz korkuyorum sağlıksız gibi duruyor şimdi hastanedeyim dr kan testi istedi sonuç çıksın konuşalım dedi😢
SmeyyEray06 Ef1001 ilk negatifete hcg değeriniz kaç çıktı biliyor musunuz benim 3 çıktı ama adetime 5 gün var
Ef1001 SmeyyEray06 negatif değerin bes’e yakın çıkması yada sıfıra daha yakın olması etkili değil aslında 7.gun verdiğim kanda <1 olarak negatif çıkmıştı