Sonkayalar Bu ay bez mama şampuan pişik kremi çamasır deterjanı bebek yagı alıcam hangı markaları onerırsınız bebısler ıcın
HavvaK Sonkayalar olabildiğince kimyasallardan uzak durun. Daha çok bitkisel ve zararsız şeyler tercih etmeye çalışın. İnstagramda @biyokimyageranne sayfasını takip edebilirsiniz ☺️👍🏻
pitircikannesi1 Sonkayalar bez sleepy aldım cnm şampuan dalin aldım pişik kremi chicco aldım. Sudocrem pişik kremi de alacağım ama günlük kullanmaya. Islak mendil 6 paket uni baby yeni doğan 6 pakette dalin yeni doğan aldım 😊
Sonkayalar pitircikannesi1 sudocremı bana da daha evvel soyledıler ama muhendısınoglumu ne ınceleme yapan kısı var ya cok zararlı yazmıs kafam allak bullak oldu ne alcam dıye
HavvaK pitircikannesi1 sudocrem de çok zararlı kimyasallar varmış 😔 bence sizde bi biyokimyageranne ye bakın
HavvaK Sonkayalar instagramda purmama diye bi sayfa var. Ordan sipariş verebilirsiniz. Arkadaşım kullanıyor çok memenun. Bende ordan alcam inş
Espbulut Sonkayalar bez prima premium care, pişik kremi sudokrem , şampuan ve vucüt şampuanı mustela , bakım yağı içinde sebamed kullanıyorum canım hepsinden çok memnunum 🙏 deterjan olarak da Nuk 👍
Sonkayalar Espbulut ayy canım senın aldıkların muhendısogluna bakıcak olsak hıcbırı alınmamalı dıyor baktınmı hıc sayfasına
Espbulut Sonkayalar valla ben ona inanmıyorum canım benim eşimde mühendis hem çok okur hem de çok araştırır eve su bile alırken PH değerine bakar o kadar 😂 o adama kalsa Amerikan bezi bağlamamız lazım. 😄 kısacası ben memnunum hepsinden , bebeğimde aksi bir durum gözlemlemedim 🤗
Aybuke35 Sonkayalar sleepy ıslak mendil aldım çok güzel kokusuz ve yumuşacık dayanamayip açtım 😁 yumuşatıcı kullanmam kokuları bebekleri rahatsız eder diye uni baby çamaşır deterjanı aldım sarı kapaklı parfümsüz olandan yikadim yumuşacıktı ve zarar vermedi
Sonkayalar Valla kızlar bende o vakıt begendıgım urunlerı alayım ya o kımyasalmı bu bıtkıselmı soylemı boylemı derken kafayı yıcem 😕
Tugbamete Sonkayalar ben bezi prima premium care ıslak mendilleri yenidoğan uni baby bide ebebeğin baby&me markasından aldım tüm bakım malzemelerini bübchen aldım içinde hiç bir kimyasal bulunamadı 😊 deterjan ve yumuşatıcı uni baby aldım
Sonkayalar Espbulut ya banada oyle geldı neyı alın derse herkes onu alıyor ama bazı seyler yıllardır kullanılan markalar ve gunumuzde ıcınde kımyasal olmayan hıcbır sey yok malesef bazı urunlerın maddıyatı cok yuksek benım kuzular ıkız olunca keseme ne uygunsa ne az kımyasal ıcerıyorsa onu alıcam artık
defnekrmn Sonkayalar sleppy bebek bezi Sleppy ıslak mendil Bübchen şampuan Bübchen bebek yağı Bübchen sabun Bübchen pişik kremi Green clean çamaşır deterjanı Green clean yumuşatıcı ben bunları alacağım haftaya canım bunlarda kimyasal yok 😉
Ytugcek İnstagram da muhendisoglu diye bi hesap var orda bi sürü ürünü yazmis şunda kimyasal var bunda yok vs gibi