guneyff Melikeylmz99 yaaa çok mutlu oldum canım çok sevindim ❤️ ne zaman gireceksin benim ki yarın çok heyecanlıyım.
Melikeylmz99 guneyff 12 Aralık da gireceğim bakalım bende merak ediyorum Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰🥰
Semolinko guneyff kaç haftaliksiniz şuan randevu zamanı.gelince kaç haftalık olmuş oluyorsunuz bende 19 haftalık.hamileyim ona göre randevu bakayım
guneyff Melikeylmz99 amin canım inşAllah bende dün girdim bir sorun çıkmadı çok şükür Ayşe Betül dü doktorum çok ilgiliydi sen hangisine alabildin doktor olarak😌
carpediemm1 portakallikereviz merhaba randevunuz nasıl geçti acaba memnun kaldınız mı doktorun yaklaşımı vs nasıldı
portakallikereviz carpediemm1 Çok iyi bir doktor baya uzunda muayene ediyor. Her sorunuzu sıkılmadan cevaplıyor. Kesinlikle tavsiye ederim . 2li test içinde serdar beye gitmiştim memnun kaldığım için detaylıyada gittim. Serdar kaya
Didemcann Aysenur-9 ben iki gebeliğimde de orda yaptırdım gayet memnun kaldım açıklamaları anlatması göstermesi yeterliydi 🙏🏻
bebek123457 Sevdafrkn sağlık sigortam var benim o karşılıyor o yüzden ücretler hakkında cok bilgi sahibi değilim
Pinark92 bebek123457 cuma günü bende medipolde başak hocaya yaptırdım :)) valla 3770 dediler pazarlık yapım 3000e yaptırdım ben sizin hastanenizde takipliyim dedim :)
tuzlulimoon EmineKaan merhaba beni de yönlendirdiler ama randevunun yanında detaylı renkli ayrıntılı ultrason yapılmadığı yazıyor tam olarak neye bakıyor bu doktor ben anlamadım siz bilgi verebilir misiniz🥹
EmineKaan Merhaba ben gittiğimde renkli olmadığını söylediler doktor çocuğun bütün organlarını inceledi bir sıkıntı var mı yok mu diye baktı. Çok şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı.