prensinannesi2024 Kızlar Doğumum yaklaştı eltim etliye gitti bugün çok güzel diyor ve bende bi gideyim diyorum benim için doğum yeri normal odasi önemli yakın zamanda orda doğum yapan varmı
Nurycr prensinannesi2024 Ben geçen hafta gittim ilk defa çok beğendim hastaneyi. Gebe okuluna uğradım. Haftaya salı çarşamba Perşembe doğum hane turu olacak dediler. Saat 10 gibi gebe okulundan eğitimler oluyormuş bende katılacağım inşaallah. Sancı ve doğum odası aynı oda oluyormuş. Yanına refekatci alıyorlarmış. TV dus vs herşey varmış. Gebe okulundan öyle söylediler.
Sevvalll42 prensinannesi2024 ben etrafımdakilerden hiç iyi duyum almadım en güzeli Bilkent hemşireler duşa sokup masaj bile yapıyorlarmış suda doğumda yaptırıyolarmış
Hasret5506 Nurycr benimde oraya gidesi. Var ztn evim oranın dibinde ama isteğe bağlı sezeryan olmak istiyorum o yok onuda yapmıyorlar😪😪
Ftmnuurr Nurycr aynen öyle. Bende eğitimdeyim haftaya son ama bu kadar olumlu yanının olacağını düşünmemiştim hiç. Beğendim umarım doğumumda güzel geçer 🙏
tugce_061 Nurycr Merhabalar gebe okuluna hangi dönemde kayıt yaptırıp gitmek mantıklı bende 7+5 im gebe okulunu bende gördüm ama soramadım
Nurycr Hasret5506 Devlet hastanelerinde gerekli olmadıkça yapmıyorlar evet. Neden sezaryen istiyorsunuz peki özel değil ise ?
Hasret5506 Nurycr yani özel bir sebebi yok aslında , piskolojik olarak olsun fiziken olsun sezeryani kaldırabilcegimi düşünüyorum oyuzden sezeryan istiyorum 👼🏻🤲🏻
4Serap4 prensinannesi2024 serviste tekli oda var mı bilmiyorum ben suan doğum yerindeyim burası teklı ama diğer odaları görmedim nasıl
4Serap4 prensinannesi2024 hangisi denk gelirse o oluyor ama murat Polat da Ömer Osman sıye Bi doktor da var o da güzel ilgileniyorlar