Mehtap18 Ben 4 haftada bir gidiyorum arkadaşlarım geç olduğunu söylüyor sizler kaç haftada gidiyorsunuz?
momqq Haftadayım bu haftaya kadr 3 haftaya bir çağırıyodu doktorm bi kere geçirdim 1 ayı doldurdum gittim diğer türlü hep 3 haftaydı ama gecn hafta gittiğm de 1 ay snra görüşelim dedi
Dilan_55 Mehtap18 27 haftaligim en başından beri 4 haftada bir gidiyorum bende normali de bu zaten görmemiş gibi sürekli sürekli doktora gitmenin bi anlamı yok yani tabi doktor çağırmadığı sürece
Bebekayik Mehtap18 ilk kontrolüme 2 hafta önce gittim bugünde kalp atışını duymak için gittim doktor 2 hafta sonra tekrar gel dedi ama gitmicem bu kadar kısa sürede gerek yok bence
Merve1414 Mehtap18 2_3 hafta arayla konturole çağırıyor doktorum genelde 3 bazen 2 randevu bulma durumuna gorede degisiyor
Brcshnyvz Mehtap18 Yüksek riskli gebelik olduğu için 2 haftada 1 çağırıyor doktorum, normal olsaydın ayda 1 gelirdin demişti.
Mekklc Mehtap18 25 ncı haftaya kadar ayda bir şu an 28 iki haftada bir dedi 32 den sonra hafta da bir olucakmış kontroller
Rabiakltk5 Mehtap18 ben 2 tane düşük yaptım ve rahim ağzı kısalığı var bende oyuzden 10. Haftadan itibaren 2 hafta bir çağırdı doktor