Sila01 ne diyorsun sen ya ? Asla demişsin bende bizzat gittim gördüm azarlandım ilgilenmediler yalan mi söyleyeceğim ? Kaç tane doktor var orada sana iyisi denk gelmiş olabilir herkesin tecrübesi farklı senin gibi kesin konuşmadım ben genel olarak bu şekilde dedim istisnalar kaideyi bozmaz hanımefendi. Kimseyi korkutmak değil amacım. Görümcem de ölümden döndü normal doğuma zorladılar saatlerce, kalp atışı hem görümcemin hem bebeğin düştü ikisini de kaybediyoruz dediler son anda sezeryana aldılar. Kalp atışı düşüp kendinde değilken başına birsey gelirse sorumluluk kabul etmediklerine dair bir yazı getirip imzalatmaya çalıştılar yalan mi söylüyoruz burada , dikiş desen lazer dikiş değil, sezeryan olması gerekirse kocaman kesi atıp eski tip dikiş yapıyorlar kocaman da lekesi kalıyor, özel de yapılan dikişle alakası yok bunlar benim bildiklerim, dediğim gibi her doktor aynı değil, siz memnun kaldınız diye gerçekleri saklayacak değilim yaşınız küçük belli ki yazdıklarımı dikkatli okuyun öyle cevap verin.