Esra12 Adalina canım genelde bitki çayları doktora danışılmadan içilmez ada çayının sa söktürücü özelliği var zararlı olabilir
Ozlmmm Adalina Bitki Çayları gebelikte kan sulandırıcı özelliği taşıyormuş. Doğum anında sıkıntı yaratabilir o yüzden içmemekte fayda var
Deletedmom381 Adaçayı gebelikte sakıncalı hatta düşüklere sebep oluyormuş canım içme bence doktor söylemişti bunu
Englishteacher Ben de böyle bi konu açmayı düşünmüştüm hazır açılmış buraya yazayım bari izninle ☺️ Ben de sadece ihlamur içiyorum ama başka bitki çayları içebilir miyiz acaba?
AnneyizBizAnne Kızlar ıhlamur kuşburnu papatya rezene bulantı için zencefil normal çay günlük 1 fincan yeşil çay ve meyve çayları içilebilir ahududu hariç
Basakim Perşembe günü doktora gittim.33+2 deyim.ıhlamur içtiğimi söyledim.bitki çaylarını önermiyorum erken Doğuma neden oluyor onun yerine meyve çayı içebilirsin dedi
Elfsr12 Bence doktoruna bir sorman lazım bana ve çevremdeki hamile olan arkadaşlarıma sadece nane limon grip olursada ballı zencefil demiş kişiden kişiye değişiyor olabilir.
Almanyagelini Figennn Ahududu yaprağı çayının rahim kaslarını gevşetme özelliği var, 36.hafta dolduktan sonra doğumu kolaylaştırması açısından kullanımı öneriliyor. Ama ahudunun kendisinin böyle bir özelliği varmı bilemiyorum, hiç öyle birşey duymadım🙄