Ervaablaoluyor Arkadaslar beta hcg değerim hızlı artmış mol gebelık olabılırmı normalde bugun 2katı 900lerde olması gerekirken 2000çıkmıs korkuyorum mol üzüm gebelik yasayanlar varmı??
Asdffghjjk Ervaablaoluyor ben 5 haftalık hamileyim. İlk gittiğimde beta hcg 119 çıkmıştı bir hafta sonra 2672 çıktı benim de 1000 lerde çıkması lazımdı ama doktor çok iyi gidiyor dedi hatta dün kesesini gördük 15 gün sonra sa kalp atışlarını duyucaz inşallah. Bende ilk artışını duyunca çok şaşırmıştım
Kaplan Ervaablaoluyor benimde ilk değerim 84 2 gün sonraki değerim 700dü.bayağı korkmuştum mol gebelik mi diye ama öyle çıkmadı çok şükür🙏🏼Şu anda oğlumu bekliyorum hayırlısıyla 🙏🏼İçine alma rahat ol boşuna strese giriyoruz sonra yaşadıklarımız yanımıza kar kalıyor.
Kizimveoglumm Ervaablaoluyor bu beta hcg ne oluyor kızlar 25 haftalıgım ama hiç bir bilgim yok ilk çocuk olduğu için herşeyide bilmiyorum çevremde oyle bilen kimsede yok🙄🙄
MinibonunAnnesi Ervaablaoluyor canım korkma umudunu kaybetme ve kötü düşünme benimde beta ilk 3 binlerde çıktı ve kese gorunmemisti normalde bin lerde gözükmesi gerekiyormuş ama ben dün biraz acillestim doktora gittik ve bebişimizi gördük Allah'a şükür beta da 69 binlerde şuan iki hafta var arasinda çok fazla artmış neden bilmiyorum kötü bişey olsa derlerdi heralde
husniyealtun Mol gebelikte oyle 1000 li rakamlar degil canim yuz binli rakamlar oluyor hem de ilk tahlillerde. Korkma 2000 degerle mol gebelik degildir Allah in izniyle. Hormon Salinimin fazladir..
Ervaablaoluyor Kizimveoglumm kanda cıkan gebelık degerın haftası felan Hesaplanıo kandakı gebelik hormon degerı