sevgul43_ Kızlar kahve yasak genelde hamilelikte tehlikeli dönemden uzaklaşıyorum 4.aya girmek üzereyim. Kahve içmeyi çok da özledim sütlü kahveden zarar gelir mi sizce ??
Rozalii-67 sevgul43_ ben 2 günde bir dibek içiyorum ondan bir zarar olmaz sade türk kahvesi hergun içmek zararlı diye biliyorum
Kahverengi sevgul43_ bu benim ikinci hamileliğim herşeyi dozunda tüketirsen bir zararı yok bir kupa kahve içe bilirsin günlük sadece süt tozu kullanma normaldede çok zararlı bir ürn zaten
Suzan-5656 sevgul43_ ben her gün içiyorum yoksa yorgunluğumu atamiyorum ilk üç ay içmedim soğumuştum zaten sonradan her gün içiyorum
Enu1004 Filtre içiyorsanız kafeinsiz kahve içebilirsiniz. Ama ben de günde 1 türk kahvesi veya sütlü filtre kahve içiyorum fazla olmamak kaydıyla
Syda78 Ortalarda içiyordum arada 32. Haftadan sonra ne zaman kahve içsem mide yanması yaşadım şu aralar içemiyorum hiç bende kahveyi çok seven biriyim mecbur ara verdim🥲
cokbilmismom Ben 13. Haftadayım içiyorum yasak değil ki kahve sadece günlük dozu var oturup 5 kahve içerseniz tabi ki kötü ama günlük bir fincan kahve içilebilir bunda bir sakınca yok