Sukrndonmz Esra_4774 hayır ya başka yok ama doktor da kız gibi görünüyor suanlik dedi bu haftadan sonra değişirmi acaba
Esra_4774 elifmert52 canım kız gibi duruyor ama fotograflar net değil malesef ondan emin olamadım doktordan rica ef daha net ceksin bunlar bize hatıra kalıyo
elifmert52 Esra_4774 teşekkür ederim canım benim ilk olduğu için ben mi acaba bir tuhaflık vr diyordum emin olamıyordum bunu da muhakkak belirteceğim 🌸🫶🏻
Esra_4774 Ezo667 %90kız cok yüksek ihtimalle çünkü kafa yapısı cok net çekilmiş nasıl birşey demedi ya
Ezo667 Esra_4774 doktor %60-65 söyleyebilirim o yüzden emin olmadan söylemicem dedi ama teşekkür ederim çok sağol tahminin için 🥰
gula_09 Esra_4774 canım doktorum kız tahmini yaptı umarım sağlıklı olur bi sonrakı haftaya yinr kontrolüm var
Esra_4774 gula_09 canım başka fotograflaro var mı ben kıza benzettim ama kemik yapısondam sadece nubu gözükmüyor
Esra_4774 Kevserergullll foruma gir canım 3 çizgi varya oraya bas resim yükle diyo bas galeriye yönlendirecek sec kopyala gel bu başlığa yapıştır beni etiketle ki bildirim gelsin