Esra_4774 M-Y2020 Bı keseyi görüyor musun bide sizin keseye bakabilir misin attığım kese kız bebek ondan şaşırdım yani seninkisi ise erkek bebek kesesine çok çok benziyor bide kafasının kemik yapısına bakınca erkekteki kemikle aynı hemen hemen
M-Y2020 Esra_4774 tek doktor değilki tahmin eden Herkes kız dedi ilk defa sen erkek dedin emin olmadığım için 4 farklı doktora gittim kız dedi
M-Y2020 Esra_4774 diyorum ya haftası büyük olmasina rağmen 34 de bile kesin kızın olacak dediler renkli ultrasona girdim detaylı hepsi kesin kız dedi
Esra_4774 Mrssmugee gülüm kıza benzettim ama biliyorsun ki küçük 14,16,19 haftalık olunca istersen tekrar at 🥰
Mrssmugee Esra_4774 teşekkürederim 11 . Haftada ben dayanamaz giderim 😂😂 benim diğer doktorum detaylı ultrasonla bakıyor meraklı anne ben :)
M-Y2020 Esra_4774 doğrudur benim ilk oğlumun kesesi ayni attığınız gibiydi o erkek oldu bu fasulye gibi ve kız dediler diyorum ya ilk defa siz kız dediniz bakalım yaşayıp göreceğiz az kladi
M-Y2020 Esra_4774 bide belki yapısal olabilir kafa yapilari babalarına benziyor ikiside bende çok inanmadım ilk başta her gittiğim kız diyince tamam dedim ya kızdır herhalde
Esra_4774 mrv2505 kaç haftalık canım küçük canım kız bebek kesesine benzettim bebek küçük kemik yapısını değerlendiremem
Esra_4774 Nesli46 kafakemik yapısını kıza benzettim evet kesesini erkek gibi hissttim canım ondan erkek girdi içime
BirAvucmutluluk Esra_4774 merhaba yeğenim için de tahminde bulunur musunuz 9+6 haftalık burda 🥰💐bana tahmin yapmıştınız doğru bilmiştiniz 🌹