Esra_4774 Mrveeebade Allah’ım bu nasıl duruş yerim ya 🤣 görmüyorum ki bacım beben jimnastikçi olcak herhal yüksek bı ihtimal erkek olabilir diyim net varsa at bakayım
Mrveeebade Esra_4774 😂😂😂😂😂 bu aslında video doktorumuz da resim veremedim bu şekilde durduğu için 😂😂😂 tepe taklak duruyor çok güldük ya , 1 tane daha var onu da atayım
Esra_4774 Mrveeebade çok yüksek ihtimalle erkek canım göbek kordonundan sonrasini çok net goremedigim için net birşey diyemeyecegim
BirAvucmutluluk Esra_4774 merhaba kaç haftalık bakıyorsun biz cinsiyeti dün öğrendik 5+4 hafta 7+4 haftalık 10 haftalık birde 19 haftalık ultrason resimleri var hangisini göndereyim
Guluzar06 Esra_4774 cıddi mısınız gözlerim doldu bır kızım var doktor kız gibi dedi 16. Ve 20 haftada ve burda baya anlayan kişilere sordum hepsi kız dedi sadece siz erkek dediniz 🥺🥺🥺
Esra_4774 Guluzar06 bacak arasını zaten göremedim sadece kafa kemik yapısından diyorum doktor net söylemedi mi 20 hafta öğrenmek için gayet iyi
Esra_4774 Gizemlibirisi007 haklısın canım dikkat etmemişim bı dahakine daha duyarlı davranırım bilgilendirmen için teşekkür ederim sağlıklı günler dilerim💕🌹💐
Guluzar06 Esra_4774 hayır göstermedi ve o bile kıza işaret dedi bu ultrason fotoma da nerdeyse 8 kişi kız dedi 😕
Guluzar06 Esra_4774 kendimi kıza baya hazırlamıştım şimdi tekrar bir umudum oldu alışveriş yapmaktanda vazgeçtim 6ralıkta detaylım var😍🤣
Esra_4774 BirAvucmutluluk %90 oranlarında çok emin olarak söylüyorum erkek şöyleki tereddütte bırakan sadece bacak arasını görememek🥰🧿