Rabisce Tibmer bende zor anladım ama şöyle yaptım anlatmaya çalışayım https://mutluresim.com/?lang=tr bu siteye girdim mutluresim yazın googleye ilk çıkan yere görseli yüklüyorsunuz daha sonra kopyala yin sonra buradan cevap vereceğiniz kişiye tıklayın sayfaya yapıştır yapın bağlantıyı
Rabisce Tibmer hayırlısı bakalım ya 20 haftalığım ayağını çekmiş dedi dr.soylemedi henüz merak ediyorum 😍
Tibmer Esra_4774 Allahaskina bana da bakın şu anda 11 haftalığım bu USG 9 haftalıkken Perşembe günü tekrar gideceğim doktora çok heyecanlıyım ikinci bebeğim olacak 
Tibmer Aminealeyna Allah’ım ömür versin inşallah 🌸bı ben kendimi hissedemiyroum ya ilkinde kesinlikle erkek dedim çıkmıştı bir oğlum var ama şu anda ikinci bebeğim hiç bişey hissedemiyroum bende bakalım 😊
Klbk16 Tibmer 11+5 haftalığım doktorumda bugun kıza yakın dedi ama çıkıntı büyürse erkek olabilir dedi net bişey söylemedi yani 😊
Tibmer Klbk16 ay hadi sağlıcakla gelsin 😊bende 11 haftalığım haftaya kontrolüm var Perşembe çok heyecanlıyım bakalım bana.ne diyecek