Hilal_blc Kızlar karnina dokununca agliyor surekli ikiniyor kakasini yapiyor ama gazi çok masaj yapıyorum falan arada bi çıkarıyor ama karnındaki şişlik elleyince aglamasi cok rahatsiz ediyor doktorda gazdan dolayı siskinkin o masaj yap dedi gecermi acaba 🥹🥹
Selinselinselin Hilal_blc cok fazla bacagını kırıp b( başka tabir bulamadım ) karnına götürmeyin masajda makatta yırtık olabiliyor. Biz yaşamıştık kızım cok gazlı ve reflü vardı. Kiraz çekirdeği yastıgı ısıtıp karnına koyardık yakmıyor kiraz yastıgı birde küvetine oturur gibi yapıp buyudukçe yüzdürürdüm küvetinde omzunun altından tutup ılık suda. Sonrası kaka ve gazdı 😂 kıpkırmızı olurdu gazını çıkarana kadar 6-7 aylıktı gazı geçtiğinde reflü 9-10 ay sürdü 2-3 yaşında hala yeşil ve kırmızı mercimek dokunurdu 2 gün mercimeği suda bekletirdim yedirmek için 😂 simdi 4 yaşında🥹
Hopefulmom Hilal_blc merhaba gaz sorunu için gaz damlası ve bağırsak düzenleyiciyi kullanabilirsiniz doktorunuzdan bunları isteyin bebeğinizin gaz sorunu hafifler ikisini beraber kullanmanın iyi olduğunu duydum biz metsil kullanmıştık iyi gelmişti gazına ve yemeklerinize kimyon atın karnına saat yönünde masaj yapın zeytinyağı ile üzerine bir bez örtün karnının ve emzirdikten sonra üstten gazını çıkartın çok iyi olur birde karnının üzerine bir yastığa yatırın gazı çıkar bebişin 🙏
whitedream Hilal_blc ayaklarını sıcak tutun anne sütü alıyorsa sizde üşütmeyin ve yediklerinize dikkat edin ben hamurişi yediğimde yada makarna filan ertesinde gün çok ağlardı
AsELinAnneSi__ Hilal_blc Ben rezene ve anne çayı diye geçiyor bitki çayları tükettim ilk günler çok gazliydi şimdi şişliği kalmadı bizden geçebiliyor Muş geçmiş olsun 😇
Taze Hilal_blc ilk çocuğum öyleydi zeytin yağıyla sürekli mesaj yapıyordum öyle geçiyordu hangi mamayı kullaniyorsnz
Selinselinselin Hilal_blc birşey iyi gelmiyor aslında bagırsaklar geliştikçe gaz cıkarma kolaylaşıyor diyelim
Selinselinselin Hilal_blc evet bagırsaklar gelişmeye başlayınca normale dönüyor. Ama anormal bir durum varsa zaten doktorunuz söyler ama yenidoğanlar çoğu gazlı
Tsrhlya Hilal_blc Doktorumuz bana acı elma yağı önerdi aktarda satılıyor karnına ayak altlarına masaj yapın hemen yumuşatıyor