Merve0655 Merhaba hanımlar bebeğimin baş aşağı döndüğünü nasıl anlarım hareketleri nerede olur daha çok. Ben yukarıda hissediyorum hep hareketlerini. Yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler
himne_ Merve0655 benimki baş aşağı bacaklarını ve kollarını sol tarafıma doğru uzatıyor gerinince poposunu da sağ taraftan çıkarıyor 🥰 bazen dirseklerini de göbek deliğimin oralarda hissediyorum ufacık yumrular olarak gezdiriyor 🥲
HacerEnfal Merve0655 doktora gitmeden 2 gün önce falandı sanırım tam kasiklarim da bastırarak dönüyordu eşime dedim dönmüş bu çocuk kafası bu başka bişey olamaz hakikaten de aşağıya dönmüş 32. Haftada hala daha öyle duruyor ama hareketini yukarda hissediyorum kaburgamın altında dönüyor sağa sola
Cnsbzkrt Merve0655 daha normal ben 36+4 tam pelvise yerleşmediği için karın cevrem de bazen ayaklarıyla kaburgama vurdugunu bile hissediyorum yavas yavas döner annesi güzel yürüyüş yap normal doğumsa en son kontrolümde dönmemişti 36 da dönmüş genelde ama sağ tarafımda cok hissediyorum
Enu1004 Ben göbek deliğimin üstünde ayaklarını hissediyorum. Bazen geriniyor bazen de vuruyor. Ayakları oluğunu da iki ayrı yerde hissettiğim için anlıyorum. Bir sağ tarafım bir sol tarafım geriliyor😄
MinikKalpb Merve0655 yok hayır benim sağ tarafta kafası öyle hissediyorum doğum pozisyonunda değil daha
Cerenbelis1 Merve0655 29 haftalığız bebeğim baş aşağı dönmüş sağ tarafım sol tarafım felan hissediyorum ayakları elleri aynı yerde değil sonuçta farklı yerlerden tepikliyo 😂
Aybarssmom_ Benim bebeğim makat gelişli mesela göbeğim çok yukarda duruyor dışardan bakınca bile gözüküyor, ayrıca mideme yaptığı baskıyı hissediyorum otururken bazen canım bile yanıyor ne zaman döner çok merak ediyorum 32+4üz
sukriyecengl Melek2845 32. Haftada dönmüş benim oğlum. Şu an 37+1 haftalık olduk doğum kanalına inmiş. Ben hareketlerini hep kasıklarımda hissediyorum. Ayakları hep yukarıda göğüs kafesime doğru ittiriyor.
ceren2605 Merve0655 benim ki baş aşşagiya duruyor 1 aydir kontrolde soyluyor doktorum. Genelde sag tarafta gogus boslugumda popo hareketini hissediyorum bazende sag kasigimda hissediyorum benimki sagli yatiyor😂