Toprakayln Direk konuya gireceğim öğretmenler günü için çalıştığım yer içkili bir mekanda rezervasyon yaptı ama eşim gitmeni istemiyorum içkili bir ortama diyor siz olsanız ne yapardınız ? Gidermiydiniz
LavinsMom Toprakayln yani siz bilirsiniz kimi diycek koca kim bee kendim istedigimi yaparim. Cunki esi de mesela istedigini yapiyor gidiyor. Kimisi de kocam da kocam der. Ben kocam da kocam diyorum 😄 cunki o da benim istemedigim yerlere gitmiyor.
Derin-derya09 Toprakayln ben gitmezdim size saygı duyulup alkollü olmayan bir mekana gidilebilirdi. Bizim okulda öyle yaptık.
Baynimir Toprakayln eşimin düşüncesine saygı duyup gitmezdim onun içi rahat olmayacaksa bir anlamı yok.
Toprakayln LavinsMom yani bizde öyleyizdir aslında ama ben bi sefer eşim çok bunaldı diye onu göndermiştim bende ondan aynı anlayışı bekliyordum ama nuh diyor peygamber demiyor
elifsen Yaşasan ben de tesettürlüyüm ve böyle organizasyonlarda alkollü mekan olduğunda gitmiyorum tercih etmiyorum daha doğrusu. Ama öğretmenler günü yemeği için Neden böyle bir mekan seçilmiş anlayamadım.
LavinsMom Toprakayln ama ickili bi ortamsa hakli bi yandan. İnsan kendisi rahatsiz olur yani. Anlayisi baska bi organizasyonda gosterir belki 😄
Toprakayln Maalesef hepsi içiyor benim için içmek çok önemli değil ama maalesef aylar öncesi diğer arkadaşlar söz almışlar alkollü yer olsun diye şimdi de böyle yer tercih ettiler onun için maalesef
Toprakayln İş yerindekilere de nasıl bi bahane üreteceğim onu da bilmiyorum onlara da ayıp olacak geçen bi organizasyon daha böyleydi onada gitmemiştim
LavinsMom Toprakayln behaneye ne gerek var gelmiyorum dersiniz ya da dogruyu soylersiniz. Niye ayip olsunki. Hicbirsey ailenizden huzurunuzdan onemli degil.
Minnosaannee Toprakayln fikrimizi soruyorsun . Ben gitmezdim. Çünkü alkole karşıyım. İnancım gereği gitmem doğru olmaz. Ha Karşı olmasam bile eşim gitmemi istemiyorsa gitmem. Demek ki ona ters bi durum
Firstmomfirstchild Toprakayln gitmemi istemiyorsa gitmem.alkol almama kızmaz ama yani birbirimize söz verdik alkolü biraktik Yoksa beraber aliyorduk yada birlikte giderim esimden degerli değil ki
Zeynepli12345 Toprakayln Aile içindeki huzurumu bozmazdım gitmezdim. Hatta eşime söylemeden ben gelmiyorum derdim tesettürüyüm o yüzden 😊
Demetgd Toprakayln Arkadaşlarınız keşke herkesi düşünerek ve fikir danışarak alsalarmis bu kararı ama maalesef olmamis. Ben olsam eşime sorardım o da gitmek istemezse gitmezdim. Arkadaslar da alkollü mekan bu yüzden gelemiyorum diye açık ve net şekilde de soylerdim.