Eda91- Kızlar 17+2 yim. Sağlık ocağından mesaj atmışlar. Kontrolünüz ve tetanoz aşınız var diye. Bu ikinci gebeliğim. 17. Haftada tetanoz aşısı erken değil mi? Sizler kaçıncı haftalarınızda oldunuz? Bana erken gibi geldi
gokyuzununogrencisii Eda91- benimde ikinci olucak, 24 haftalıkjen ilk dozu vurdular bana da , aramadiniz dedim geç oldu sanki, yok dediler hareketini hissediyosan eğer ondan sonra vuruyoruz biz salakkk 😬
Srfclkkl Eda91- 19. haftanda gel dedi banada çalıştığım için randevu günümle birleştirdim 19+6 da hem doktoruma gidip bebişimi görecem hemde sağlık ocağına gidip aşımı olacağım
amayinedeiyiilerledim Bana 20. Hafta demişlerdi. Bazı Dr lar bebeğin hareketlerini hissedince olunmasını tavsiye ediyor. Sağlık ocağında gebelik haftanız yanlış hesaplanmış olabilir belki bilemedim
Eda91- amayinedeiyiilerledim Muhsine3350 gokyuzununogrencisii essbl Srfclkkl -Ebru-35 Safiye2 caglads aslhnkrts9 Sağlık ocağındaki hemşireye mesaj attım şimdi. “Erken olduğunu düşünüyorum. En azından 18. Haftamda geleyim” diye (haftaya) o da “Tamam, Zaten tek doz vurucam” dedi. Çünkü ilk gebeliğim 2020 yılındayken 2 doz vurulmuştu. Yanlış hatırlamıyorsam 20. Haftalardaydı oda.. 10 yıl içinde gebelik olunca tek doz vuruyorlar. Ama içim yine de rahat etmedi. Doktoruma yazdım. “Hocam böyle böyle sağlık ocağından yazdılar. Tetenoz vurulacakmış. En son 2020 yılında iki doz vurulmuştum” deyince o da “Vurdurma. Gebelikten sonra da bu işlemi tamamlayabilirsin” dedi. Kafam iyice karıştı.
caglads Eda91- 20. Haftada oldum olmadan öncede hareketlerini hissetmeye başladığında yaparız demişlerdi bana
Srfclkkl Eda91- doktorunu dinle o zaman vurdurma gebelikten sonra vurdur hemşirelerin ne dediğine bakma seni ve bebeğini en iyi bilen doktorun sonuçta