Birprensannesi- Kızlar 1 yaşında oglum var her ay kulakları iltihapliyor ne yapabilirim antibiyotik falan kullanıyoruz ama her ay tekrarlıyor doktor bı sure böyle gider dedi ne yemek yiyor ne bişey önerileriniz var mı
Merve1414 Birprensannesi- oğlum 2 yaşına kadar anne sütü aldı ama sık sık ort akulak iltihabı olurdu şimdi 4 yaşında büyüdükçe geçiyor bence her ay oluyordu kulagina su kacirmamaya çalışırdım birde sürekli şapka takarsın balkona çıkarsam bile hafif serinse hemen şapkayı takardim kulaklarını sık temizlerdim ama yinede olurdu çocuk doktoru yerine kulak burun uzmanına götür aşırı sık oluyorsa birde burnunu sık temizle çocuk grip olamayınca burnu dolu olunca oda hemen orta kulak iltihabına neden oluyormus
Birprensannesi- Merve1414 Merve1414 şapkasız çıkarmıyorum hiç bı şekilde ama banyo yaptırırken kulagina su kacirmamam imkansız cunku asla durmaz çığlık cigliga iki DKK suyun altına sokar çıkarırım kulaklarini ve burnunu asla doğru duzgu temizletmezz napacam bilmiyorum teşekkür ederim öneriniz için 🤗❤️
Merve1414 Birprensannesi- valla bunalrinzorlada olsa yapacaksınız eşim kolrindan tutuyor fazla ağırlığını vermeden ayaklarına oturur gibi bastırıp öyle yapıyorum