cokbilmismom İyide bir sorun yoksa oturup dakikalarca ne anlatabilir ki doktor yarım saat odasında dursan ne durmasan ne bana saçma geldi. Ben muayeneye gittiğimde ilk konuşuyoruz nasıl gidiyor bir sorun var mı diye soracaklarımı soruyorum ilaç vs haftama göre nasıl olması gerektigini söylüyor. En son 12de gittim işte sonra ultrasona aldı ikili test haftasıydı inceledi vs bu kadar. Yani başka ne yapabilir ki 🙈😂 eğer ki soru sorduğunuzda sorulanınıza cevap alamıyorsanız değiştirin doktorunuzu bu iyi değil tabi ki
Morrrr karaguzelirem_ erkan beyde var orda bende onu duymuştum baya memnun olanda var bende İsmail yılmaza gidiyorum marmarada
Aylasss97 Benim eski doktorum öyleydi haftam küçüktü , 8 haftadan sonra değiştirdim yeri , ve yaklaşık 25 dk sürüyor detaylı bakıp herşey konuşuyo🙏🏻
asell13 Kgk küçükken uzun sürmüyor 4-5 dk muayne sürüyor ön hazırlık çıkışta konuşma derken 15-20 dk kalıyorum drl
Morrrr asell13 3. Ayından sonra bilgi veriyor ozmn demi bize sadece soruyor nasılsın iyimisn bir sıkıntı var mı bebise bakuyor çok iyi okdr tam detaylı konusmadik daha
Zehrabal1 Kgk içeride bı 10 dakika kadar kalıyorum . 5 dakika ultrason 5 dakika da konuşma oluyor diyebilirim. Muyenden önce de nst oda bı 20 dakika felan sürüyor . Ben menunum . Doktorum ne uzun tutuyor nede kısa . Bence ideal bir süreç . Çok da uzun tutmaya gerek yok herşey yolunda olduktan sonra