16eda16 arkadaşlar ben 19 unda pazar akşam 10 da iğne vuruldum pazartesi ve salı akşamı ilişki oldu dün ara vermek istedim doktor 3 gün demişti ama sperm kalitesi düşmesin diye bugün olsun dedim diğer ilişki de şimdi olma olasılığı var mı yada bugün ve cumartesi yada bugün ve yarın ilişki olsa olur mu illa 3 gün üst üste mi olması lazımdı bide iğneden önce cuma olmuştu en son
[silindi] 16eda16 gün aşırı değerlendirmen lazım bende çatlatma iğnesi oldum gün aşırı değerlendirdim
16eda16 Angel161023 eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama o zaman da bazı şeyler de sıkıntı vardı düşüklük o yüzden ard arda olunca iyi olmaz diyorlar ya
Derennn700 16eda16 peki varikosel geçti mi ameliyat mj oldu eşiniz benim eşimde de var sperm sayısı 8 milyon ileri hareket 0
Angel161023 16eda16 evet ben 2 sene önce hamile kalmıştım düşük oldu. İkimizde de bir problem olamadığı taktirde gebelik oluşmadı bu ay aşılma ile hamile kaldım. Eşimde varikosel ameliyatı oldu. Gebelik için hareketli 1 tane sperm bile yetiyor korkmana gerek yok. Her gün yapmıyorduk doktorun belirlediği gün ve saateler içinde yapıyorduk
16eda16 Angel161023 sizin bu ay ki zamanlamanız nasıl acaba not tuttunuz mu yardımcı olur musunuz ben hala bilemiyorum tam anlamıyla cuma ilişki pazar iğne pazartesi salı ilişki şuan lık bu kadar yani daha birliktelik olsa şansım var mı bilemiyorum
16eda16 Angel161023 tabi ki normalde öyle ama sıkıntı olunca değerler de en azından 1 gün ara da bile değişebilir diye düşündüm bende
16eda16 symacm hala şansım varmı yani pazar iğne vuruldum ya mesela çatladı ve zamanı bitti diye düşünmemek mi gerekiyor acaba iğneden sonra 2 kere üst üste ilişki oldu o kadar yani bugün ki ve yarın ki işe yarar mı çatlama oldu bitti diye düşünüyorum
Angel161023 16eda16 hayır 3 gün üst üste vermedi çatlatma iğnelerinin saati var 24 veya 48 saat içinde etki gösteriyorlar iğnenin yapıldığı saate 24 veya 48 saat sonrasına gün saat belirlenip öyle ilişkiye giriyor bu açılardan sonraki ilk ilişki 2. İlişkide de belli bir saat yoktu
[silindi] 16eda16 o konuda bişey demedi çatlatma iğnesini bugün vur yarın ilişkiye gir dedi şu kadar yap bu kadar yap demedi demesine gerek yok zaten gün aşırı değerlendirmen lazım bebek istiosan
Angel161023 16eda16 birde şunu söylemeliyim ilişkiyi çocuk odaklı yapınca olmuyor emin ol stres çok etkiliyor rahat olacaksın kafandan atıcaksın. Kendine oyalanacak şeyler bulmanı öneririm ayda 20 kez bile ilişkiye girip tutturamanyanlar var 1 kez girip de tutan da var :) rahat ol takma
Angel161023 Angel161023 aşılamadan önce ilk 3 ay yumurta çatlatma iğnesiyle denedik olmadı bizde Aşılama ile tuttu. Çatlatma iğnesini vurulmadan önce 8 gün boyunca kendime yumurta büyümedi için iğne vurdum 9. Günün sonunda çatlatma iğnemi oldum akşam 11 de 2 gün sonra yine saat 11 de aşılama yazıldı açıklamadan 1 gün sonra da ilişki oldu başka da yapmadık
16eda16 Angel161023 aslında benide pazar sabah yaparsan iğneyi akşamına ilişli olsun demişti bende akşam anca yaptırabildim bilerek pazartesi akşamına ilişki oldu en azından 24 saat geçsin dedim ee salı da akşam oldu en azından birşeyler yakalamış olabilirim çarlamba boş perşembe cuma da olursa belki işe yarar ya inşallah
16eda16 Angel161023 hımm aşılama hakkında bilgim yok o aşamaya gelmedik ama sizde tel ilişki ile kaldınız o zaman inşallah işe yarar bende de bende 7 ay önce sadece klomen ile kaldım ama boş gebelik oldu iğne bile vurulmadım heralde eşimde de çok büyük bi problem olsa hiç kalamazdıım takmamaya çalışıyorum iyi düşünmeye calışıyorum yoksa hiç olmuyor stres ile
Angel161023 16eda16 canım dediğim gibi çocuk odaklı olmaman senin faydana olur. Hesaplama doktor ne derse onu yap 😘
16eda16 Angel161023 ben geçen ay sadece çocuk için bi görev gibi gördüm afedersin ne keyif aldım ne birşey anladım sonra dedim ki kendine gel yani bu ne bu ay farklı o yüzden de canım isteyince olsun istiyorum sadece o 2 gün önemli diye es geçmedim çok zor ama takmamaya çalışıyorsun her boşlukta acaba mı oluyor en azından biraz daha rahat kafam bu ay
Angel161023 16eda16 aynen pozitif ol ben hep dua ettim 3 öğün yemek yemezdim düzensiz beslenirdim düzenli beslen, su içmezdim neredeyse, bol bol su içtim bunları dene vücüdun ve mentaliten ne kadar sağlıklı olursa gebeliğin de o kadar sağlıklı geçer ❤️
16eda16 Angel161023 tamam canım kaçırmamak için hesap yapıyorum ama olcak oldu mu her türlü olur hayırlısı olsun sende sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini
Angel161023 16eda16 yani canım inşallah tutmuştur bebiş seninledir ama eğer olmadıysa boşuna vakit kaybetme Aşılama olmanı tavsiye ederim. Aşılamada eşin semen örneği verip sağlıklı ve sağlıksız spermler ayıklanıyor bir yıkama işlemine geçiyor bu daha sağlıklı ☺️
16eda16 Angel161023 aynı benim şuan ki halim bende düzensiz besleniyorum kış geldi su bi bardak olursa içiyorum ama inşallah başlıcam düzene :))