Elfve benimde 1 travmatik normal doğumum oldu.Çok kötüydü anlatılmaz yaşanır çektiğim suni sancisindan ziyade bana bakılmadı doktor yoktu saat başı 5 farklı hemşire kız erkek karışık gelip parmakliyodu.Kendi kendime yatakta doguruyordum.Nstye bağlıyken tuvalete gitmem yasaktı ortam zaten çok kötüydü doğum sonrası çocuğumu alıp başka hastaneye gönderdiler bana sormadan kimseye haber vermeden ya neler neler.2. doğumumu başka bir devlet Hastanesi’nde 11 gün önce normal yaptım.Aç susuz 3 gün suni sancı çektim berbatti ama çok şükür o doğum anında hiç zorlanmadım 3 ikinmada çıktı doktor bile şaşırdı ne çabuk doğurdun dedi.O yüzden hiç endişelenme motivasyonunu yüksek tut.Her doğum zor olucak diye birşey yok kendimden biliyorum.Allah kolaylığını vericek inan bol bol dua et sağlıcakla bebeğini alıp çocuklarina kavuşacağını düşün hayal et bende öyle yaptım.Evde beni bekleyen 3 yaşında çocuğum vardı.İyi düşün iyi olsun mottomuz bu.Ben inanıyorum bu sefer güzel geçecek korktuğun gibi olmayacak,korkarsan psikolojikman daha kötüsünü yaşarsın hissederdin.Sancı geldikce bol bol derinden nefes al ver zaten yapman gerekeni biliyorsun.Bu arada benimde yirtilmam oldu doktor ıslık çalarak dikti konuşarak beni sakinleştirdi hiç endişelenme 🌼 Sağlıcakla gelsin bebiş