anonimm1907 dünden beri şiddetli adet ağrısı çekiyorum lekelenme yaşıyorum bikaç saatte bir. ama sancı denen şey olmuyor yarın kontrolüm var doğum başlıyor olabilir mi
Esracmmm anonimm1907 benle aynı haftan bugün çatı muayenesi oldum 1 cm açıklık var dedi bana şimdi de evdeyim lekelenme oldu kan değil kahve akıntı gibi evde sancılarım başlasın diye bekliyorum egzersiz yapıyorum bekle bence suyun gelene kadar gitme
anonimm1907 Kelebek1_ evet lekelenme var ağrı şiddetlenince yine leke geliyor yarın kontrolüm var yarını bekliyim mi
Kelebek1_ anonimm1907 sancılarınızı kontrol edin düzenli aralıklarla gelirse gidin hastaneye ama genel de ilk zaman evde olup daha rahat karşılandığını söylüyorlar sancıların ben suni sancı ile doğum yapmıştım o yüzden çok tecrübem yok kolay doğumlar nasip olsun inşallah korkmayın
Kelebek1_ anonimm1907 doktorunuzla iletişimdeyseniz yine bi haber verin yada arayın hastaneyi falan bi sorun dilerseniz
Melek2324 anonimm1907 gözünüz aydın. Adet sancısı çekiyorum dediğiniz doğum sancısı olmalı diyecektim ki yetişememişim😊 sağlıkla büyütün
Esracmmm anonimm1907 hayırlı olsun canım bende bekliyorum bakalım nasıldı anlat müsait olunca normal mi ağrı nasıldı
anonimm1907 Esracmmm 3 cm açıklıkla gittim ama bebek yukardaydı suyum geldi kanamam vardı sezaryene aldılar