Lumlum Kevserehdhd merhaba tuvalet temizliği için elite in WC temizleyicisi var çok iyi alabilirsiniz mutfakta yaplar için de Arap sabunu kullanıyorum. Bunların yanı sıra sirke ve karbonat da kullabilirsiniz
ElifKarata Kevserehdhd maalesef çamaşır suyu dsnda sararmalari başka bisey güzel çıkarmıyor ben kullanıyorum tualette ve lavoba içlerinde
mervemurat16 Kevserehdhd çamaşırsuyu az kullanıp maske takarsanız çok etkilemiyor.Onun dışında karbonatlı su ile temizlik yapabilirsiniz birazda sirke koyun içine hem parlaklık verir.
EbruBoluKaya Çamaşır suyu olmadan yapmıyorum valla gebeykende öyleydi şuanda 13 günlük olduk gene aynı. Ocağıda yağçöz le siliyorum
Senneanlarsinya Ben mutfağa cif kullanıyorum bitek camasır suyundan daha az tehlikeli diye düşünüyorum ama tuvalete c suyu döküyorum mecbur
Deletedmom_116 Kevserehdhd tovalete siyah kola döküp Fırçayla Desteklerseniz bembeyaz yapar içine karbonat dokenilirsiniz ama dikkatli bir sekilde
miniskesi Kevserehdhd maalesef yapamıyorum. hayatımdan çıkaramadım çamaşır suyunu bi türlü. solumamaya çalışıyorum maske, eldiven kullanıyorum. onun dışında çamaşır suyuna devam.