zeynepsg ipekskr_1 ben de 15+1 im hafta sonu doktora gideceğiz inş bi sıkıntı yoktur belki cinsiyeti de öğreniriz benim kabızlık sorunum var
Matmazelll ipekskr_1 15+4 oldum hala bulantılarla mücadeleye devam geçmeyecek galiba artk arada yanmada başladı gibi zor geçiyor hamileliğim 🙄
ipekskr_1 zeynepsg bende cinsiyeti tam öğrenemedim tahminde bulundu ama yanılma payı olduğu için hiç takmadım ben de şuan çok merak ediyorum 😊
ipekskr_1 zeynepsg acaba yediğiniz yiyeceklerden mi kaynaklanıyor benimde 14 haftada olmuştum o da muzdan dolayı kabız olmuştum
zeynepsg Minekuru aynen öyle canım akşamdan kuru kayısıyı 1 bardak suya koyuyorum sabah aç karnına onu içip içindeki kayısıları yiyorum öyle yaptığımda o gün wc çıkıyorum canım sana da söyleyeyim dedim
zeynepsg ipekskr_1 bize de taa 11. Haftada erkeğe benziyor gibi sanki dedi o kadar erken öyle söyleyince 15. Haftada belki netleşir diye merak ettik 😊
zeynepsg ipekskr_1 belli bi şeyi sürekli tüketmiyorum aslında ben de anlamadım bi de karbonhidrat tükettiğimde çok şişkinlik oluyor karnım çok şişiyor hazımsızlık oluyor onu da fark ettim
Matmazelll ipekskr_1 benim hala devam ediyor ya Hamileliğimi öğrendiğimden beri prılam kullanıyorum bulantı ilacı o bile anca fayda ediyor ya bide ağız tadım yok hiç
F_B_B 15+1iz bugün bulantilarim 3gündür kesildi çok şükür inşallah daha olmaz ama gırip oldum baş agrisi var ıhlamur içiyorum başka neyapabilirim kızlar ne icebilirim🥰
zeynepsg Benim cinsiyet kesinleşti bugün doktora gittim 15+3 kesin erkek dedi. Doktor 11. Hafta benzetmişti zaten erkeğe.